Komentara: 0
Pregleda: 3186

Subotica kao kongresna destinacija

08.10.2012. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Subotici su boravili predstavnici najeminentnijih turističkih Agencija koje se bave kongresnim turizmom kao I predstavnici nekih od najjačih medija u Srbiji. Razlog posete je bio Study tour u organizaciji Turističke organizacije grada Subotice a uz pokroviteljstvo hotela Galleria.
Subotica kao kongresna destinacija

Gosti, pretežno iz Beograda, su imali priliku da upoznaju mir i lepotu jezera Palić, kongresne kapacitete hotela Galleria kao i najveći wellness centar u Srbiji – Galleria Wellness centar.

Takođe gosti su imali priliku da posete turističku berzu u gradskoj kući i da razgovaraju sa predstavnicima turističke ponude našeg grada kao i da posete Ergelu Kelebija I uvere se u raznovrsnost sadržaja koje gosti iz urbanih sredina mogu da iskuse prilikom posete Subotici i Paliću.

Kao kongresna destinacija, Subotica ima veliki potencijal i u domenu cena hotelsko ugostiteljskih usluga, ali i u domenu kvaliteta usluge koju može da pruži I najzahtevnijim klijentima I gostima.

Izvor: Subotica.com
Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija Subotica kao kongresna destinacija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3186
Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.