Komentara: 13
Pregleda: 5854

“Subotica - grad fakulteta”

24.04.2012. u 19:34h
Izvor: RTV Yueco
Obnova dečijih vrtića, školskih dvorišta i dečijih igrališta, biće jedan od prioritetnih zadataka koalicija “Izbor za bolji život – Boris Tadić”.
“Subotica - grad fakulteta”

Kako je rekla prosvetna radnica Marija Crnković, u poslednjih nekoliko godina izgrađena su i rekonstruisana mnoga dečija igrališta. Kao grad i kao zajednica moramo pokazati da nam je stalo do budućnosti naše dece koja treba da imaju optimalne uslove za boravak i igru, rekla je Crnkovićeva.

Prema njenim rečima, obnova i rekonstrukcija dečijih vrtića u gradu i prigradskim naseljima je cilj koalicije, ali i velika obaveza. Pored toga, zadatak ove koalicije, prema njenim rečima, biće i organizovano besplatno plivanje i klizanje za predškolce i osnovce, zatim dostupno fakultetsko obrazovanje za svu subotičku omladinu i realizacija projekta “Subotica-grad fakulteta”.

To podrazumeva otvaranje Akademije strukovnih studija, kao i novih fakulteta, odnosno fakultetskih odeljenja za zanimanja koja Subotici nedostaju i koja će, zahvaljujući reindustrijalizaciji nedostajati.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5854
Povezane teme

Grad Subotica

fakultet

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.