Komentara: 44
Pregleda: 5694

Štrajk prosvetnih sindikata i dalje traje

25.11.2014. u 18:07h
Izvor: Radio Subotica
Štrajk prosvetnih sindikata sa održavanjem časova od 30 minuta i dalje traje, iako su poslednjih dana učestali sastanci sa predstavnicima ministarstva prosvete.
Štrajk prosvetnih sindikata i dalje traje

U Subotici, Sindikat obrazovanja Srbije i GSPRS Nezavisnost štrajkuju od 17. novembra svakodnevno, a danas su drugi štrajkački dan održali članovi Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine. Danas se štrajku priključilo 7 od ukupno 13 osnovnih i srednjih škola u kojima NSPRV ima članove.

Štrajkovali su ili samo članovi sindikata, ili su se pridružili i provetni radnici koji nisu u sindikatu. NSPRV je ranije najavio da će štrajkovati po jedan dan tokom četiri sedmice.

Na teriroriji grada od početka ne štrajkuju gimnazije Svetozar Marković i Deže Kostolanji, Medicinska, Hemijsko–tehnološka, Ekonomska škola Bosa Milićević i osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj i Vuk Karadžić.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 44
Pregleda: 5694

Povezana vest

Povezane teme

štrajk prosvetara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.