Komentara: 8
Pregleda: 4584

Sto litara goriva za stohiljaditog člana EPK

02.02.2016. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
100.000-tom članu Euro Petrol kluba uručena je jubilarna kartica i poklon vaučer na 100 litara goriva.
Sto litara goriva za stohiljaditog člana EPK

Jubilarni 100.000-ti član Euro Petrol kluba je Dragomir Krstekanić iz Subotice. Unikatna EPK kartica i poklon vaučer na 100 litara goriva su Dragomiru uručeni danas na BS na Beogradskom putu u Subotici, na istoj pumpi gde je i podneo zahtev za Euro Petrol klub karticom!

Prema njegovim rečima, iako na Euro Petrol pumpi tankuje više od 10 godina, tek je sada postao član EPK. 

- Dok nije počela da radi nova pumpa na Beogradskom putu, tankovao sam na pumpi u naselju Ker. Prošlog leta sam počeo da točim na novoj pumpi, koja mi je u komšiluku i uvek usput. Nedavno mi je kasirka objasnila kakve sve pogodnosti donosi članstvo u EPK, pa sam se odlučio da uzmem EPK karticu. I, eto, posrećilo mi se - zadovoljno ističe Dragomir.

Sto litara goriva za stohiljaditog člana EPK

Poklon od 100 litara goriva će mu, naravno, dobro doći, pošto u firmi ima 3 vozila u koja tankuje sve  vrste goriva - i benzin i  auto gas i evro dizel.

- Kako sam redovan potrošač na EP  benzinskim stanicama više od desetak godina, veoma sam zadovoljan kvalitetom goriva i usluge. Ipak, od sada ću da tankujem samo na Euro Petrolu - kaže Dragomir.

Članstvo u EPK potrošačima donosi niz pogodnosti - do 5 dinara niže cene goriva za svaku litru, uštede na auto kozmetici, pranju i usisavanju automobila itd. Kako se više stotina potrošača sa teritorije cele Srbije, po jednostavnoj i lakoj proceduri svakodnevno učlanjuje, broj članova Euro Petrol kluba je sada dostigao značajan broj od 100.000!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4584
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

euro petrol subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.