Komentara: 44
Pregleda: 7757

Stiglo 1.000 migranata - većina nastavlja ka Kanjiži

26.08.2015. u 13:03h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Talas migranata koji su preko Grčke i Makedonije stigli u Srbiju nastavljen je u Subotici i prethodne noći, vanrednim polascima iz Beograda, stiglo je nešto manje od 1.000 migranata.
Stiglo 1.000 migranata - većina nastavlja ka Kanjiži

Kako je Tanjugu rečeno na Autobuskoj stanici u Subotici, tokom  jučerašnjeg dana realizovano je ukupno 18 vanrednih polazaka iz Beograda za Suboticu, kojima je stiglo oko 1.000 novih migranata.

Većina njih, kao i dan ranije, nastavila je odmah nakon kupovine karata put dalje ka Kanjiži, ka kojoj je po podacima za stanice, sinoć realizovano 16 vanrednih polazaka, a ukupno 20 tokom celog jučerašnjeg dana.

Oni koji su ostali u Subotici, kao i prethodne noći, ili su prenoćili u okolini same stanice, ili na ciglani. Talas migranata sa grčko-makedonske granice u ponedeljak je stigao u Suboticu.

Stiglo 1.000 migranata - većina nastavlja ka Kanjiži

Stiglo 1.000 migranata - većina nastavlja ka Kanjiži

MAĐARSKA VOJSKA NA GRANICI SA SRBIJOM? - Mađarska vlada razmatra mogućnost kako bi vojska mogla da bude angažovana i pomogne da se obezbedi južna granica, gde veliki talas izbeglica ulazi u Evropsku uniju (EU), rekao je danas portparol vlade Zoltan Kovač.

"Mađarska vlada i kabinet za nacionalnu bezbednost razmotrili su pitanje kako vojska može biti angažovana da pomogne u zaštiti mađarske granice i granice EU", rekao je Kovač, prenela je agencija Rojters.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu Dolazak migranata u Suboticu na autobusku stanicu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 44
Pregleda: 7757
Povezane teme

migranti

migranti u subotici

imigranti

ilegalni migranti

izbegla i raseljena lica

izbeglice

autobuska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.