Komentara: 3
Pregleda: 4687

Stanovnike MZ "Aleksandrovo" najviše muče infrastrukturni problemi

13.10.2015. u 17:05h
Izvor: RTV City
U mesnim zajednicama na teritoriji Grada Subotice izabrana su nova rukovodstva pre mesec dana. Jedna od njih je i MZ „Aleksandrovo“ čiji se stanovnici pored problema neasfaltiranih ulica i rasvete, suočavaju i sa nedostatkom pedijatra u ambulanti, koji je nekada ovde bio dostupan.
Stanovnike MZ "Aleksandrovo" najviše muče infrastrukturni problemi

O brojnim drugim problemima koji se uglavnom odnose na infrastrukturu razgovarali smo sa novoizabranim predsednikom Skupštine, Nikolom Milićevićem, koji je izneo planove za sledeću godinu.

MZ „Aleksandrovo“ je jedna od retkih gde su građani uplaćivali samodoprinos čak 18 godina. Od tog novca ostalo je oko 18 miliona dinara koji će biti utrošeni na asfaltiranje pojedinih ulica, kao i uvođenje kanalizacije.

Novo rukovodstvo je sačinilo plan za 2016. godinu koji se odnosi na neophodna infrastrukturna ulaganja.

Stanovnike MZ "Aleksandrovo" najviše muče infrastrukturni problemi

U cilju što efikasnijeg rešavanja problema koji muče oko 7000 stanovnika ovog dela grada, Nikola Milićević im je na raspolaganju svakog ponedeljka od 12 do 14 časova. Prostorije MZ Aleksandrovo nalaze se na Beogradskom putu 161, a u planu je da se  presele u prostor nekadašnjeg „Trokadera“, čime bi još jedan problem bio rešen.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4687
Povezane teme

mesna zajednica aleksandrovo

aleksandrovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.