Komentara: 4
Pregleda: 3578

Stand up veče u hotelu Galleria

30.04.2015. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Nakon “Tri musketara”, odnosno tri Srđana koji su u martu nastupili u hotelu "Galleria", novo stand up veče očekuje Subotičane narednog četvrtka, 7. maja. Karte se prodaju u klubu "Dvorištance".
Stand up veče u hotelu Galleria

Na novom standup nastupu u hotelu "Galleria" ovog puta pred subotičkom publikom pojaviće se Dušan Varničić iz Novog Sada, Miroslav Đorđević (finalista TV šoa "Audicija") i Domagoj Pintarić - dugogodišnji stand up komičar iz Zagreba, poznat u čitavom regionu.

Iako svako stand up veče ima za cilj da nasmeje publiku, i ovo će se kao i svako razlikovati od prethodnog, pre svega zbog različitog humora svakog od pomenutih komičara.

Dušan je komičar od kojeg ćete uglavnom moći da čujete priče o muško ženskim odnosima, Miroslav više oslanja na svoj fizički izgled, što mu njegovih 160 kg i dozvoljava, dok je Domagoj komičar koji svet posmatra kritički, ali sa druge strane duhovitno i godine iskustva koje ima pokazuju da to radi, veoma dobro.

Program počinje u 20:30h u sali "Rim" (5. sprat) hotela "Galleria". Voditelj programa i domaćin će biti Srđan Olman. Karte se prodaju u klubu "Dvorištance" od 9 do ponoći, osim nedeljom kada će se prodavati od 16 časova do ponoći i  to po ceni od 300 din.

Organizator napominje da je broj karata ograničen, a ukoliko ih bude na ulazu njihova cena će biti 400 din.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3578
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

standup

stand up

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.