Komentara: 22
Pregleda: 5617
Foto

Srednjoškolci za uvođenje noćne linije gradskog prevoza

24.04.2015. u 19:56h
Izvor: RTV City
Srednjoškolci za uvođenje noćne linije gradskog prevoza

Unija srednjoškolaca Srbije danas je na gradskom trgu promovisala projekat „Srednjoškolci za srednjoškolce” koji se realizuje u celoj Srbiji i to već pet godina, a ovo je drugi put da se organizuje u našem gradu.

Zainteresovanima su deljeni promotivni materijali, a organizovano je i potpisivanje peticije za uvođenje linije noćnog prevoza u Subotici.

Unija srednjoškolaca Srbije se bavi obrazovanjem, informisanjem i umrežavanjem srednjoškolaca na nacionalnom i evropskom nivou.

Izvor: RTV City
Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day" Akcija "Srednjoškolci za srednjoškolce" - "Social Day"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5617
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.