Komentara: 0
Pregleda: 1823

Srebrna medalja klizačice Spartaka Leone Rogić na Prvenstvu Srbije

15.12.2014. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Pre nepunih nedelju dana u ledenoj dvorani hale "Pionir" u Beogradu, održano je Prvenstvo Srbije u umetničkom klizanju. Kao jedina predstavnica iz Vojvodine nastupila je dvanaestogodišnja klizačica subotičkog Spartaka Leona Rogić i kao najmlađa učesnica na svom debiju, osvojila drugo mesto i srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniorki.
Srebrna medalja klizačice Spartaka Leone Rogić na Prvenstvu Srbije

Ostvarivši ukupan zbir u kratkom i slobodnom programu od 61.61 boda, Leona je napravila još jedan podvig i na svom prvom nastupu osvojila potreban broj bodova za ulazak u reprezentaciju Srbije. Ovo je još jedan uspeh u nizu koji je osvojila ove godine.

Na Prvenstvu Beograda 2014. je učestvovala je i Spartakova Mila Škorić, i u kategoriji kadeta A, osvojila odlično 5. mesto posle samo nekoliko treninga provedenih na ledu.

Kako kažu u Klizačkom klubu "Spartak", ovo je odličan uvod u sezonu 2014/2015. koja je već davno počela, ali u nažalost u našoj sredini, koja kuburi sa ledenim dvoranama i postavljenim ledenim pločama, svake godine sve kasnije i kasnije ljubitelji klizanja dobijaju led.

Srebrna medalja klizačice Spartaka Leone Rogić na Prvenstvu Srbije

Slede takmičenja za mlađe kategorije u otvoreno Prvenstvo Novog Sada i sada već tradicionalno takmičenje u Subotici : Melodije na ledu 2014. - 2. Subotički kup, koji je u organizaciji subotičkog kluba.

Nastup Leone Rogić na Prvenstvu Srbije u Beogradu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1823
Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.