Komentara: 8
Pregleda: 6498

Sprečeno krijumčarenje stotinjak noževa

13.08.2015. u 12:30h
Izvor: Uprava Carina
Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja oko 100 različitih noževa koji je mađarski državljanin pokušao da unese u Srbiju, saopštila je danas Uprava carina.
Sprečeno krijumčarenje stotinjak noževa

Noževe "Columbia Jin Lang", "Boker", "Elf Monkey" i "USA Saber“, mađarski državljanin je  pokušao juče da prokrijumčari u gepeku automobila što su otkrili carinici u saradnjni sa graničnom policijom.

U saopštenju je navedeno da su noževi privremeno zadržani i da je  protiv putnika pokrenut prekršaj pred nadležnim sudom.

Noževi su otkriveni tako što su carinici detaljno pregledali automobil, mada je mađarski državljanin prethodno rekao da nema ništa da prijavi, i da ide u posetu kod rođaka u Suboticu.

U gepeku automobila, ispod kartonske kutije sa ličnim stvarima, pronađena i roba, "koju nije nameravao da prijavi, a koja je očigledno namenjena daljoj preprodaji".

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6498
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

uprava carina

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.