Komentara: 5
Pregleda: 7429

Sprečeno krijumčarenje cigareta skrivenih u braniku autobusa

05.10.2015. u 20:03h
Izvor: Subotica.com
Na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija carinici su nedelju sprečili pokušaj krijumčarenja 4.450 paklica cigareta raznih robnih marki sa domaćim akciznim markicama.
Sprečeno krijumčarenje cigareta skrivenih u braniku autobusa

Službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su prilikom detaljne kontrole autobusa austrijskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Ribarići-Salcburg, u oba prednja blatobrana pronašli sakrivene cigarete.

U fabričkoj šupljini iznad prednjih točkova, do koje se došlo skidanjem tapacirunga nalepljenog preko improvizovanih limenih poklopaca bilo je najviše cigareta Chesterfield (1.660 paklica), Marlboro (1.330 paklica), Memphis (670 paklica), Winston (380 paklica) Davidoff (270 paklica), dok je cigareta drugih robnih marki bilo u manjim količinama. Nakon toga je autobus pregledan i na mobilnom skeneru, ali nije pronađeno ništa više od onoga što je prethodno otkriveno. 

Vozač, državljanin Republike Srbije je zajedno sa krijumčarenom robom predat u dalju nadležnost policije i suda, radi pokretanja krivičnog postupka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7429
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.