Komentara: 0
Pregleda: 2989

Sprečen prelazak tri "ilegalca" na Horgošu

29.02.2012. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
Sprečen prelazak tri "ilegalca" na Horgošu

Na graničnom prelazu Horgoš u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice sprečene su tri osobe iz Avganistana, sakrivene u makedonskom kamionu među ženskim kompletima namenjenim nemačkom tržištu, saopštila je danas Uprava carine.

Carinici su u saradnji sa pripadnicima granične policije imigrante otkrili na izlazu iz Srbije prilikom kontrole skenerom, koja je pokazala da se nalaze pored tekstila u tovarnom prostoru, neposredno iza kabine vozača. U saopštenju se navodi da su tri Avganistanca u makedonski kamion najverovatnije ušli na nekom od parkinga, gde je vozač stajao radi odmora, jer su vidna oštećenja na carinskoj plombi, koja je očigledno naknadno zalepljena.

Dalju istragu preuzeće policija i tužilaštvo. Carinici su u poslednjih nekoliko meseci, zahvaljujući korišćenju najnovijih mobilnih skenera, ali i izuzetnom zalaganju službenika, otkrili 140 osoba koje su ilegalno pokušale da pređu granicu Srbije na putu ka razvijenim zemljama Evrope.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2989
Povezane teme

granični prelaz horgoš

ilegalni prelasci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.