Komentara: 11
Pregleda: 5719

Sprečen nelegalni prelazak granice 18 migranata sa KiM

30.01.2015. u 14:26h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Granična policija sprečila je nelegalni prelazak granice sa Mađarskom 18 migranata sa Kosova i Metohije (KiM), a dve osobe iz Subotice i Prizrena su zbog krijumčarenja ljudi pritvorene.
Sprečen nelegalni prelazak granice 18 migranata sa KiM

Kako je saopšteno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, pripadnici Granične policije su migrante otkrili juče zaistavljanjem tri vozila u blizini granice.

Navodi se da su u taksi vozilu, kojim je upravljao M.S. ( rođen 1965.) iz Subotice, dok je na mestu suvozača bio osumnjičeni K.N. (1986) iz Subotice ,otkriveno devet stranih ilegalnih migranata, državljana Srbije sa područja KiM.

U vozilu, kojim je upravljao osumnjičeni T.V. (1983) iz Subotice otkrivena su četiri strana ilegalna migranta sa područja KiM, dok je u vozilu, kojim je upravljao osumnjičeni B.M. (1989) iz Subotice prevoženo pet stranih ilegalnih migranata, takođe sa područja KiM.

Pored četvoro navedenih osumnjičenih iz Subotice, kako je saopšteno iz tužilaštva, u organizovanju krijumčarenja ilegalnih migranata preko državne granice učestvovao je i osumnjičeni D.I. (1973) iz Prizrena.

Protiv osumnjičenih Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, dok je protiv osunjmičenih D.I. i K.N. doneto rešenje o određivanju pritvora do 30 dana.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 5719
Povezane teme

migranti

ilegalan prelazak granice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.