Komentara: 0
Pregleda: 3299

Sportski rezultati ovog vikenda

16.10.2011. u 16:40h
Izvor: RTV Yueco
Sportski rezultati ovog vikenda

Odbojkašice Spartaka slavile u Užicu

Odbojkašice Spartaka u drugom kolu Super lige ostvarile su i drugu pobedu, u Užicu Jedinstvo - Spartak 2:3, po setovima (25:20, 12:25, 25:22, 19:25, 6:15).U hali Veliki Park viđena je borba u svih pet setova a devojke Spartaka bile su sigurnije i skoncentrisanije i uspele da posle vođstva Jedinstava od 2:1 u setovima preokrenu rezultat u svoju korist.Posle dva odigrana kola odbojkašice Spartaka se nalaze na drugom mestu sa dve pobede i četiri osvojena boda, pošto su oba trijumfa bila posle pet setova.U sledećem kolu odbojkašice Spartaka dočekuje ekipu Kolubare.

Odbojkaši Spartaka pobedili ekipu Borca

Odbojkaši Spartaka u meču drugog kola prve lige maksimalnim rezultatom 3:0 pobedili su ekipu Borca iz Starčeva, po setovima 25:21, 25:12 i 25:14. Na premijeri pred svojim navijačima igrači Gorana Ilića posle nešto više od sat vremena igre rešili su meč u svoju korist. S obzirom da u gostujućoj ekipi ima nekoliko igrača sa Superligaškim iskustvom očekivao se neizvesniji meč.
I u ovoj utakmici igrači Spartaka su opravdali očekivanja na početku ove takmičarske sezone. Po svemu sudeći ekipa je spremna da se bori za sam vrh.


Prvi poraz rukometaša Spartak Vojputa

U petom kolu Prve lige za rukometaše, igrači Spartak Vojputa poraženi su na gostovanju u Zrenjaninu od ekipe Proletera sa 27:25, poluvreme (15:9).U sledećem kolu izabranici Aleksandra Savića dočekuju ekipu Priboja.

Prva pobeda košarkaša Spartaka

Košarkaši Spartaka u okviru drugog kola Prve B lige, na domaćem terenu, posle velike porbe savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 78:71, po četvrtinama ( 21:27, 21:15, 16:9, 20:20).Posle početne inicijative gostiju iz Novog Sada i dobijene prve četvrtine, košarkaši Spartaka zaigrali su angažovanije i uspeli na poluvremenu da poravnaju rezultat 42:42.U trećoj četvrtini domaći košarkaši napravili su prednost od sedam poena koju do kraja utakmice nisu ispustili.Na kraju došlo je do malog pada u igri igrača Spartaka ali na kraju pobeda nije izostala.Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Miodrag Dinić sa 20, Radoš Vukolić sa 14 i Ivan Đurović sa 10 postignutih poena.Istakao se još i Srđan stojanović koji je postigao 10 poena.U narednom kolu izabranici Blagoja Ivića gostuju u Čačku ekipi Mladosti.

Fudbaleri Spartaka poraženi od Partizana

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u okviru osmog kola Jelen Super lige, poraženi su na gostovanju u Beogradu, od aktuelnog šampiona ekipe Partizana sa 2:0.Dvostruki strelac za crno bele bio je Vukić u 28 iz penala i 43 minutu utakmice.Subotičani se nisu ni u jednom momentu povukli ali sreća nije bila na njihovoj strani, čak tri puta su pogodili okvir gola, uz par promašenih šanisi i dobrih odbrana Vladimira Stojkovića.Sa druge strane, golman Spartaka Branimir Aleksićć par puta je odlično intervenisao i sačuvao svoju ekipu od ubedljivijeg poraza.Ovim porazom fudbaleri Spartak Zlatibor vode ostali su na 12 bodova i trenutno se nalaze na sedmoj poziciji.Sada sledi četvtina finala kupa Srbije gde kod kuće dočekuju ekipu Radničkog a za dane vikenda u goste dolaze fudbaleri Rada.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3299
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ženska odbojka

ok spartak

rukometni klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.