Komentara: 0
Pregleda: 7612

Sportski centar Newbalance u Subotici, na jesen 2011.

18.07.2011. u 16:29h
Izvor: eKapija
Sportski centar Newbalance u Subotici, na jesen 2011.

Subotica će na jesen ove godine dobiti sportski centar namenjen za rekreaciju cele porodice. U kompleksu na Makovoj Sedmici u ulici Isidore Sekulić biće smešteni fitnes sala i dva terena za fudbal.

Kako za "eKapiju" kaže Vladimir Ilić, jedan od trojice suvlasnika firme "Newbalance", koja je investitor projekta, cilj sportskog centra je da svim generacijama omogući bavljenje fizičkom aktivnošću.

- Ideja za ovakav kompleks postoji već dve godine. Izgradnja centra je počela pre dva meseca. U objektu će biti smešteni fitnes sala, svlačionice, kao i kafić za posetioce. Površina objekta će biti 330 m2, dok će fitnes sala zauzimati 100 kvadrata. U drugoj fazi izgradnje koja bi trebalo da se realizuje sledeće godine u planu je podizanje i drugog sprata. U sportskom centru planiramo da pokrenemo školu sporta za razvoj motoričkih sposobnosti dece od 3 do 8 godina uzrasta - objašnjava naš sagovornik koji se, kako kaže, ceo život bavi sportom i završio je Fakultet fizičke kulture u Novom Sadu.

Newbalance - Sportski centar Subotica

U planu je i otvaranje škole fudbala jer će centar raspolagati i sa dva terena za fudbal sa veštačkom travom.

- Jedan fudbalski teren će biti otvoren, a drugi zatvoren koji će se preko leta otvarati. Tereni su površine 38 sa 18 metara i biće urađeni po standardima UEFA - navodi Ilić.

Za izgled sportskog centra bio je zadužen "AD studio" iz Subotice.

Izvor: eKapija
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7612
Povezane teme

makova sedmica

newbalance

sportski centar

tereni za fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.