Komentara: 0
Pregleda: 7591

Sportska dešavanja za vikend

02.10.2011. u 10:19h
Izvor: Radio Subotica
Sportska dešavanja za vikend
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u subotu od 15 i 30 na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Jagodine. Utakmica sedmog kola Superlige biće zanimljiva jer su plavi golubovi još uvek u grupi neporaženih timova. Trener Zoran Njeguš neće moći da računa na Stevanovića zbog povrede, odnosno Simovića koji ima parne žute kartone.

U Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Bačka za vikend gostuje imenjaku u Pačiru, dok će Radnički u Bajmoku ugostiti Slobodu iz Novih Kozaraca.

Stonoteniseri Spartaka, posle uspešnog starta u novom šampionatu sa dve pobede u gostima, u subotu dočekuju glavnog rivala za vrh tabele, ekipu Crvene Zvezde. Meč se igra od 11 časova u Hali sportova.

Hala sportova će i u nedelju 2. oktobra biti poprište nadmetanja stonotenisera. Na programu je tradicionalni turnir 'Vilim Harangozo', a istovremeno će se nadmetati i veterani na desetom turniru 'Tibor Harangozo'. Na memorijalu se igra singl i dubl u muškoj i ženskoj konkurenciji. Mečevi počinju u nedelju u 10 časova.

Rukometaši Spartak Voj puta u drugom kolu Prve lige dočekuju ekipu Bane iz Raške. Utakmica se igra u subotu od 19 časova, u Hali sportova.
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7591
Povezane teme

hala sportova

fudbal

rukomet

stoni tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.