Komentara: 0
Pregleda: 6440

Sportska dešavanja za vikend

21.10.2016. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Vikend sportski program otvaraju večeras odbojkaši, sutra će svoje mečeve u Subotici igrati fudbaleri, košarkaši i košarkašice, kao i rvači.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

U okviru 13. kola Superlige fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici igraju protiv Crvene zvezde. Karte se prodaju do večeras do 22 časa na SRC "Prozivka", a u subotu od 12 časova na Gradskom stadionu, glavna blagajna.

Fudbaleri Bačke 1901 u 11. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, u subotu od 14 časova igraće komšijski derbi u Bačkoj Topoli protiv TSC.

U nedelju se igraju i mečevi 9. kola Gradske fudbalske lige, a sastaju se Elektrovojvodina - Bratstvo, Solid - Bikovo, OFK Mala Bosna 2015  - Žednik, Hajduk - Đurđin, Lokomotiva - Udarnik Višnjevac, dok je Palić u ovom kolu slobodan. Svi mečevi počinju u 14,30 časova. Lider GFL je ekipa Elektrovojvodine koja ima 5 bodova više od drugoplasiranog Solida.

Košarka

Košarkaši Spartaka u trećem kolu Prve lige Srbije igraju protiv Beovuka. Duel sa Beograđanima se igra u subotu od 19 časova u Hali sportova. Ulaz je besplatan. Bogat subotnji sportski program otvoriće košarkašice Spartaka koje će u 4. kolu od 16,30 časova dočekati Partizan.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuju VA-014 iz Valjeva. Biće ovo prvi ovosezonski meč pred domaćom publikom i prilika da se pozdravi mlada ekipa u duelu sa mnogo iskusnijom ekipom. Ulaz u Halu sportova je besplatan. Posle pobede na otvaranju sezone odbojkašice Spartaka očekuje gsotovanje u Obrenovcu protiv TENT-a.

Rukomet

"Putari" ovaj vikend gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine. Posle pobede u Velikoj Plani sledi duel sa drugoplasiranom ekipom Superlige.

Rvanje

Rvači Spartaka u oslabljenom sastavu u subotu od 21 čas u derbiju prvenstva dočekuju Proleter iz Zrenjanina.  Ekipa Sretena Damnjanovića neće moći da računa na Maksimovića i Franjkovića, dok sa druge strane aktuelni šampion Srbije dolazi kompletan. Iako oslabljeni Subotičani će sigurno dati svoj maksimum i srčano se boriti za nastavak serije pobeda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6440

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova subotica

fudbalski klub spartak

odbojka

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

odbojkaški klub spartak

sportski rezultati

košarkaški klub spartak

košarka

gradski stadion

sportski pregled

ženski košarkaški klub spartak

najava sportskog vikenda

ženski odbojkaški klub subotica

košarkaška prva liga srbije

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.