Komentara: 0
Pregleda: 3655

Sportska dešavanja za vikend

02.05.2014. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Posle prvomajskih praznika svoje takmičarske mečeve odigraće fudbaleri, fudbalerke i rukometaši. Raspored utakmica pomenutih sportskih grana možete da pogledate u nastavku.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal: ŽFK "Spartak" - ŽFK "Mašinac" (subota, 11 časova, Gradski stadion)

Posle pobede u prvoj utakmici plejofa protiv LASK Crvene zvezde fudbalerke Spartaka poražene su narednom meču, odigranom u Kruševcu, od ekipe Napretka sa minimalnih 1:0, a u međuvremenu "golubice" su izborile polufinale Kupa Srbije. Mašinac je u prošlom kolu pobedio u gostima LASK Crvenu zvezdu sa 3:0.

Utakmica 3. kola plejofa Super lige za žene igra se sutra (subota) od 11 časova na Gradskom stadionu. Ulaz je besplatan.

Fudbal: Spartak - Novi Pazar (subota, 15 časova, Gradski stadion)

Ove subote u Suboticu u gsote dolazi kvalitetna ekipa Novog Pazara kojoj su bodovi vrlo važni jer žele igrati u Evropi, ali u naš grad, na megdan Spartaku dolaze značajno oslabljeni zbog suspenzija i povreda, pa će tako domaći pokušati da iskoriste tu činjenicu, željni pobede pred svojim navijačima i uplovljavanja u mirnu luku, što se tiče opstanka u Super ligi.

Više o meču između Spartaka i Novog Pazara u povezanoj vesti.

Fudbal: Bačka 1901 - Radnički, Sombor (subota, 16,30 časova, Stadion kraj somborske kapije)

Posle 3 vezana poraza fudbaleri Bačke pokušaće da prekinu ovaj negativan niz protiv Radničkog iz Sombora, ekipi koja takođe nije u seriji dobrih rezultata. Meč 24. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" se igra u subotu od 16,30 časova na Stadionu kraj somborske kapije.

Fudbaleri Palića koji takođe igraju u ovoj ligi svoj meč počinju u isto vreme, ali na gostovanju u Temerinu ekipi Sloge.

FK "Bačka 1901" se trenutno na tabeli nalazi na 10. mestu na tabeli, dok je FK "Palić" za jedno mesto slabije plasiran. Do kraja prvenstva u ovoj ligi ostalo je da se odigraju još 7 kola.

Rukomet: Spartak - Rudar (subota, 19 časova, Hala sportova)

Rukometaši Spartaka u okviru 4. kola plejauta Super lige u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Rudara iz Kostolca. Subotičani imaju dve pobede i jedan poraz i trenutno dele prvo mesto sa ekipom Jugovića.

Do kraja sezone rukometaši Spartaka odigraće još četiri utakmice, uključujući i ovu sa Rudarom. Ulaz u Halu sportova je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3655

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

fudbalski klub spartak

jelen super liga

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

fk bačka 1901

gradski stadion

fudbalski klub bačka 1901

sportski pregled

fudbalski klub palić

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.