Komentara: 2
Pregleda: 3779

Sportska dešavanja za vikend

21.02.2014. u 18:32h
Izvor: Subotica.com
Ove nedelje u Subotici se igraju mečevi u rvanju, fudbalu, košarci i stonom tenisu. Za fudbalere Spartaka u subotu se nastavlja prvenstvo domaćinstvom Slobodi iz Užica, rvači organizuju Prvi Kup Srbije, košarkaši dočekuju Moravu, a stonoteniseri održavaju Memorijalni turnir "Vojkan Marković" za juniore i juniorke.
Sportska dešavanja za vikend

Rvanje: U Hali sportova održava se Prvi Kup Srbije (subota, 10/11:30h)

U organizaciji Rvačkog kluba Spartak u subotu će u Hali sportova biti održan Prvi Kup Srbije za kadete grčko–rimskim stilom. Program počinje u 10 časova merenjem, a početak borbi zakazan je za 11:30h.

Fudbaleri Spartaka dočekuju užičku Slobodu (subota, 13:30h)

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo države. U prvom prolećnom kolu Superlige Spartak u subotu dočekuje Slobodu iz Užica. Šef stručnog štaba Dragi Kanatlarovski ističe da je Sloboda neugodan protivnik, ali da su svi svesni važnosti dobrog starta i osvajanja novih bodova, zbog čega će dati maksimum da ostvare pobedu u ovom meču. Po rečima kapitena Vladimira Torbice tim se dobro spremio za nastavak sezone. Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 13 časova i 30 minuta. Za ulaz na zapadnu tribinu treba da izdvojite 300, a za istok 250 din.

Rukometaši gostuju u Velikoj Plani ekipi Morave (subota, 19 časova)

Posle pobede u poslednjem kolu protiv Kolubare, rukometaši Spartaka u subotu gostuju u Velikoj Plani ekipi Morave koja se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu sa 2 pobede i 12 poraza (4 u nizu), za razliku od Spartaka koji se nalazi u gornjem delu tabele sa 8 pobeda, 6 poraza i 2 odigrana meča sa podelom bodova.

Košarkaši dočekuju Moravu (subota, 19:30h)

Košarkaši Spartaka će u 17. kolu Druge lige u subotu u Hali sportova ugostiti Moravu iz Vladičinog Hana. Utakmica se igra od 19 i 30.

Stonoteniseri organizuju 7. Memorijalni turnir "Vojkan Marković" (nedelja, 10 časova)

U Stonoteniskom centru Hale sportova u nedelju će biti organizovan 7. Memorijalni turnir "Vojkan Marković" za juniorke i juniore. Igra se u pojedinačnoj i u konkurenciji parova, a individualni nastupi boduju se za rang liste Stonoteniskog saveza Srbije. Turnir počinje u 10 časova

Rvanje: Prvi Kup za mlađe pionire u Kanjiži (nedelja, 10 časova)

U nedelju će u Kanjiži biti održan Prvi Kup za mlađe pionire, koji organizuje Rvački klub "Potisje". Takmičenje će biti održano u Sportskoj hali Banje Kanjiža.

Košarkašice gostuju u Beogradu ekipi Radivoja Koraća (nedelja, 19:30)

Posle prošlonedeljnog poraza u Vrbasu, košarkašice Spartaka odlaze rasterećene na teren lidera Prve lige za žene i sačekaće priliku da se bore sa ekipama iz donjeg dela tabele kako bi se ove sezone izborile za opstanak u najjačkoj ženskoj ligi, pa onda od sledeće sezone da pokuša se rekonstruiše tim i naprave novi planovi za bolji plasman. Posle 19 odigranih kola Subotičanke imaju odnos od 7 pobeda i 12 poraza i nalaze se na 10. mestu, u opasnoj zoni koja vodi u niži rang. Meč 20. kola Prve lige između ekipe ŽKK "Radivoj Korać" i ŽKK "Spartak" igra se u Beogradu u nedelju od 19:30h.

Odbojkaši imaju slobodan vikend zbog odigravanja završnice Kupa Srbije

S obzirom da subotički odbojkaši ove godine nisu bili dovoljno uspešni u Kup takmičenju, u samoj završnici ćemo gledati Ribnicu i Spartak iz Ljiga (prenos na RTS2 u subotu od 16 časova), a zatim i Partizan Vizuru u beogradskom derbiju protiv Crvene zvezde (19h). Finale je zakazano za nedelju od 20 časova uz prenos na RTS2.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3779
Povezane teme

hala sportova

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.