Komentara: 0
Pregleda: 2938

Sportska dešavanja za vikend

14.12.2013. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Sezona sportskih takmičenja za ovu godinu se polako privodi kraju, a jedan deo sportista već je neko vreme na zasluženoj pauzi. Ove nedelje igraće se košarka, odbojka, rukomet, hokej ali i boks meč. Većina duela održava se u subotu, dok košarkašice svoj meč igraju u ponedeljak. Kompletnu najavu sportskih dešavanja pogledajte u nastavku.
Sportska dešavanja za vikend

Hokejaši Spartaka domaćini Prvenstva Mađarske (subota, 10 časova)

Hokejaški klub "Spartak" (U12/U14/U16) domaćin je turnira u sklopu VUB Prvenstva Mađarske, na kojem će pored Subotičana učestvovati i HK "NS Stars" (Novi Sad) i HK "Balu-T" (Baja, Mađarska). Turnir se igra na stadionu malih sportova i počinje u 10 časova.

Košarkaši Spartaka dočekuju Napredak Maksi Ko (subota, 16 časova)

Košarkaši Spartaka u okviru 11. kolu Druge lige dočekuju ekipu Napredak Maksi Ko iz Aleksinca. Subotički košarkaši se trenutno nalaze na četvrtom mestu sa odnosnom od 6 pobeda i 4 poraza, dok su Aleksinčani trenutno na sredini tabele sa 5 pobeda i isto toliko poraza. Meč se igra u subotičkoj Hali sportova od 16 časova, a ulaz je besplatan.

Rukometaši Spartaka dočekuju Kolubaru (subota, 19 časova)

Rukometaši Spartak Vojputa u 14. kolu Super lige dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca. Posle poraza u Kragujevcu od ekipe Radničkog subotičkim rukometašima potrebna je pobeda u ovom meču kako bi ostali u vrhu tabele i zadržali šanse da se nađu u plej ofu. Ovo je poslednja utakmica u prvom delu sezone, zatim sledi pauza koja traje do 15. februara. Meč se igra u Hali sportova u Subotici, a ulaz je besplatan.

Odbojkaši Spartaka gostuju Partizan Vizuri (subota, 19 časova)

U okviru 9. kola Super lige odbojkaši Spartaka gostuju aktuelnom vodećem timu, ekipi Partizan Vizure koja ima maksimalan učinak - 8 mečeva i isto toliko pobeda. Težak zadatak očekuje izabranike trenera Aleksandra Petrovića pogotovo ako se uzme u obzir nezavidna pozicija u kojoj se nalazi subotička ekipa koja ima tek dve pobede uz 6 poraza (8 dobijenih setova i 20 izgubljenih) i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli.

Odbojkašice Spartaka gostuju u Užicu ekipi Jedinstva (subota, 19 časova)

Odbojkašice Spartaka posle iscrpljujućeg meča koji je odigran u četvrtak i u kojem je Crvena zvezda posle velikog preokreta pobedila u Subotici u 5 teških setova, putuju u Užice na meč 10. kola Super lige, a protivnik im je ŽOK "Jedinstvo" sa kojim su se sastali u prvom kolu ove sezone, a tada su ubedljivo trijumfovali sa maksimalnih 3:0. Tokom čitave sezone Užičanke igraju promenjivo, ali po pravilu opasan su protivnik na domaćem terenu pa uz činjenicu da su Subotičanke imale naporan meč u četvrtak, pa su zatim imali naporan put do Užica, za očekivati je da domače igračice iskoriste Spartakovu situaciju i maksimalno agresivno uđu u duel.

Bokseri Spartaka dočekuju klub iz Budimpešte u okviru Boxing One lige (subota, 21 čas)

Večeras od 21 čas u maloj sali Hale sportova održaće se mečevi 3. kola Evropske Boxing One lige, takmičenja koje okuplja najbolje klubove u regionu. Subotički Spartak je i ove godine predstavnik Srbije u ovom takmičenju, a večeras će odmeriti snage sa ekipom KSI iz Budimpešte. Ulaz je besplatan.

Drugo kolo 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu (nedelja, 10:30)

U Hali sportova u Subotici u toku je 41. izdanje Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, a u ovu nedelju (15. decembar) održava se drugo kolo. Program počinje u pola 11, a završava se oko 23 časa. Ulaznica za celodnevni program iznosi 50 dinara.

Dodatak: Satnica 2. kola 41. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Košarkašice Spartaka gostuju Partizanu (ponedeljak, 18 časova)

Košarkašice Spartaka u nastavku (12. kolo) Prve lige za dame gostuju u Beogradu ekipi Partizana. Crno bele imaju samo jedan poraz iz 11 mečeva tako da će Subotičanke imati težak zadatak da iznenade domaću ekipu. Košarkašice Spartaka se trenutno nalaze na 10. mestu sa 15 osvojenih bodova (4 pobede i 7 poraza).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2938
Povezane teme

hala sportova

sportski pregled

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.