Komentara: 0
Pregleda: 1932

Spartak protiv Voždovca u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije

21.11.2014. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
Danas su u Sportskom centru u Staroj Pazovi izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije. Spartak je kao prošlogodišnji polufinalista bio u povlašćenom šeširu pa je izbegao Partizan i Vojvodinu. Subotički superligaš za mesto u polufinalu boriće se protiv Voždovca. Meč se igra 3. decembra na Voždovcu (opština Beograd).
Spartak protiv Voždovca u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije

U četvrtfinalu Kupa Srbije branilac trofeja Vojvodna će igrati u Beogradu protiv Čukaričkog, Partizan će gostovati Radu, a Radnički će u Nišu dočekati Jagodinu.

Utakmice četvrtfinala igraju se za nešto manje od dve nedelje, 3. decembra, a Spartak će gostovati na krovu tržnog centra "Voždovac".

Polufinalni mečevi i finale na programu su na proleće sledeće godine (18. mart i 8. april). Kao i u prethodnim kolima, tako i u trećem kolu Kupa Srbije, posle nerešene igre, neće se igrati produžeci, nego će se odmah izvoditi penali.

Finale kupa zakazano je za 20. maj 2015. godine. Osvajač najviše trofeja u istoriji domaćeg fudbala Crvena zvezda, koja je osvojila 24 Kupa, eliminisana je u osmini finala od Rada (1:0).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1932
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.