Komentara: 10
Pregleda: 19372

Spajdermen u centru grada

24.03.2015. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Sunčani, prvi dani proleća izmamili su brojne Subotičane svih generacija na ulice. Dok stariji šetaju ili ispijaju kafu u nekom od kafića u centru grada, mališani uživaju u igri sa Spajdermenom, koji svakodnevno stoji ispred Gradske kuće i uveseljava ih praveći balone od pene. U trenutku pauze,  pitali smo Čarli Parkera kako je odlučio da dođe baš u naš grad.
Spajdermen u centru grada

 - Posle Beograda, Novog Sada, Beča i Budimpešte eto me i u Subotici, nekako je logično da ovde dođem posle velikih gradova, najpre sam želeo da vidim kakva je atmosfera i kako ljudi reaguju, a kako imam samo pozitivna iskustva, odlučio sam da ostanem bar još dva, tri meseca – priča nam Spajdermen i dodaje da u gradu postoji zdrav duh, ali i kultura i poštovanje prolaznika. - Imam samo reči hvale za Subotičane, koji su kulturni, nasmejani, deca su puna duha, što se najviše vidi kroz igru. Imaju poštovanja što se neko bavi njihovom decom, a to se vidi i po prilogu koji ostavljaju.

Iako otvoren za razgovor, Spajdermen nije želo da nam otkrije svoj identitet, niti bilo šta drugo iz njegovog ličnog života.

- To je pravilo svih nas u porodici Parker, privatnost mora ostati tajna, a naš jedini zadatak je da deci iz svih delova sveta podarimo nekoliko minuta igre, radosti, smeha – dodaje mlađi brat Pitera Parkera, sigurno najpoznatijeg Spajdermena na svetu. – Ulice i trgovi su moja pozornica, a baloni od pene, koji se vrlo lako prave, su jedinstveni umetnički jezik, prepoznatljiv svima. Treba samo da se nađe dobar pravac vetra i baloni vrlo lako lete duž celog prostora i mame osmehe prolaznika bez obzira na godine.

Spajdermen u centru grada

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 dana
Komentara: 10
Pregleda: 19372
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.