Komentara: 43
Pregleda: 31070

Snažno nevreme pogodilo Suboticu

31.07.2014. u 05:13h
Izvor: Subotica.com
Čitav jučerašnji topao i sparan dan, kao i informacije koje su postojale od strane meteorologa upućivali su na to da će Suboticu prethodne noći zadesiti nevreme.
Snažno nevreme pogodilo Suboticu

Niko možda nije očekivao da će olujni vetar praćen kišom za 10-ak min paralisati saobraćaj, izazvati paniku  kod građana, nestanak struje u mnogim delovima grada i načiniti manju materijalnu štetu.

Snažno nevreme započelo je nešto posle 22 časa. Obilaskom grada neposredno posle olujnog vetra konstatovali smo da su mnoge ulice bile teško prohodne za saobraćaj, zbog ogromne količine kiše koja je napadala za kratko vreme, a na nekim lokacijama u gradu su od olujnog vetra stabla bila srušena, odnosno grane odlomljene. Takođe, na bar jednom mestu je zabeležen i udar groma od kojeg se velika grana odvojila od stabla i blokirala saobraćaj na kratko.

Snažno nevreme pogodilo Suboticu

Možda bi onih navedenih 10-ak minuta nevremena još bolje mogli opisati naši sugrađani koji su svojim statusima na FB komentarisali trenutnu situaciju:

  • Napolju je horor
  • Otvorio nam se prozor na par sekundi od udara vetra.. ko da je neko ubacio kofu vode
  • Ja gledam sa terase i ne verujem! Kao smak sveta. A nema ni struje...
  • Držite se Subotičani. Ovo puca ko na Discovery!!!
  • Ne bih da širim paniku, je l', ali ovo što se trenutno dešava i nije baš normalno.
  • Mene mama nazvala i kaže ugaaasi odmah mobilne i kompjuter
  • Ja ovako nešto ne pamtim. Nadam se samo da mi zgrada ima gromobran.

Obilaskom ulica našeg grada uočili smo i mogli smo da zaključimo da su sve nadležne službe u gradu bile na visini zadatka, kao što se može i videti na pojedinim fotografijama. Nevreme se potpuno smirilo oko 22:30 časova, a kiša je prestala da pada nešto posle 02 časa. Fotografije nevremena možete pogledati u povezanom albumu.

napomena za posetioce: ukoliko imate fotografije nevremena, možete ih postaviti putem komentara

Izvor: Subotica.com
Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici Snažno nevreme rušilo stabla u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 31070

Povezana vest

Povezane teme

nevreme

oluja

nevreme u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.