Komentara: 5
Pregleda: 14001
Foto

Skeniranje aure - nova tehnologija u službi zdravlja Poliklinike "Badawi"

04.02.2017. u 08:30h
Izvor: PR tekst
U okviru Škole zdravlja Poliklinike "Badawi" na Otvorenom univerzitetu održano je besplatno predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja.
Skeniranje aure - nova tehnologija u službi zdravlja Poliklinike "Badawi"

Specijalista opšte, kineske i kvante medicine, dr Marija K. Badawi predstavila je prednosti programa aura skeniranja koji je, kao lider u holističkom pristupu prevencije i lečenja, Poliklinika "Badawi" početkom godine uvrstila u svoje zdravstvene usluge.

- Aura je energetski omotač oko fizičkih tela, koji nosi kompletne informacije o telu i njegovim energetskim procesima. Svako telo sastavljeno je od energije, tako da ima magnetno polje, koje kada skeniramo vidimo kao spektar boja. Stanje aure i energetskih centara direktno je povezano sa našim telesnim, umnim i duhovnim stanjem, pa kako Poliklinika "Badawi" na raspolaganju ima iskusne lekare, terapeute, praktičare i vrhunsku tehnologiju, stvoreni su uslovi za prevenciju i efikasno usmereno lečenje, ako za tim postoji potreba - kaže dr Marija K. Badawi.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, „AuraCloud Pro“ integrisanom sistemu, prema rečima dr Badawi, svaki čovek može sagledati sopstvenu auru, što je polazna tačka za lični napredak na svim nivoima.

Skeniranje aure - nova tehnologija u službi zdravlja Poliklinike "Badawi"

- Izuzetno je mali broj ljudi koji imaju aurealna viđenja, tj. sposobnost da vide aure drugih, što je povezano sa razvojem magnetnog receptora ispod hipofize u mozgu, pinealne žlezde. Još  manji je broj onih koji imaju aurealna viđenja i medicinsku edukaciju, da bi mogli svoj dar da koriste kao sredstvo prevencije i lečenja. Napretkom tehnologije, na raspolaganju su nam novi alati, koji veoma precizno vrše skeniranje aure i stanja energetskih centara, na osnovu čega se pravi detaljan izveštaj, koji tumači iskusan lekar, te na taj način efikasno unapređujemo zdravlje, kao i sve druge aspekte života - kaže dr Badawi.

Nakon predavanja, u okviru koga su prikazani primeri realnih očitavanja i izveštaja skeniranja aure sa „AuraCloud Pro“ sistemom, zainteresovani učesnici imali su priliku da besplatno skeniraju sopstvenu auru i dobiju savet od dr Badawi o potrebama za dalje lečenje metodama oficijelne medicine i holističkm pristupom.

Predavanju je prisustvovao veliki broj zainteresovanih, a detalje možete pogledati na fotografijama u nastavku.

Izvor: PR tekst
Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja Predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 14001
Povezane teme

poliklinika badawi

marija badawi

škola zdravlja

skeniranje aure

alternativna medicina

holistička medicina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.