Komentara: 22
Pregleda: 7319

Simović: Klizalište je projekat koji će se realizovati 2014.

23.07.2013. u 17:52h
Izvor: RTV Yueco
Projekat pokrivanja Stadiona malih sportova, odnosno klizališta odlaže se za sledeću godinu. Član gradskog veća zadužen za sport, Nemanja Simović kaže da ne odustaju od projekta i pre dvadeset dana završena je izrada glavnog projekta. U toku je pribavljanje potrebne dokumentacije i dobijanje građevinske dozvole, da bi radovi mogli da krenu na proleće.
Simović: Klizalište je projekat koji će se realizovati 2014.

Radovi će se odvijati u dve faze 1 A i 1 B, a radovi će se odvijati na postavljanju i  montaži lake čelične konstrukcije na postojeće armirano betonske temlje stadiona malih sportova. Na jesen se očekuje raspisivanje javne nabavke, tako da kada se izabere izvođač radova imaće dovoljno vremena uradi sve pripremne radove.

Rasveta koja se bude postavila trošiće manje struje nego reflektor koji se sada koristi na klizalištu.

Simović ističe da žele da se društveno odgovorno ponašaju i da ukoliko nisu pribavili sav novac koji je potreban za realizaciju investicije, neće je ni započeti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 7319

Povezane vesti

Povezane teme

nemanja simović

klizalište subotica

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.