Komentara: 22
Pregleda: 12540

Severina održala koncert pred oko 4.000 posetilaca

07.10.2013. u 10:51h
Izvor: RTV City
Subotica je juče i zvanično „učlanjena“ u Severinin klub. Naime, ova popularna hrvatska pevačica je sinoć u solidno popunjenoj Hali sportova, pred oko 4.000 Subotičana održala spektakularan nastup u sklopu svoje regionalne turneje „Dobrodošao u klub“.
Severina održala koncert pred oko 4.000 posetilaca

Severina je dvočasovni koncert otvorila pesmom "Brad Pitt", na šta je razigrana publika odreagovala vriskom i ovacijama, a zatim nastavila sa izvođenjem ništa manje popularnih poput Italijane, Uzbune, Tarapane, i neizostavnih pesama poput Mili moj, Virujem u te, Mala je dala, koje je, iako su nešto starije publika znala od reči do reči. Subotičani, pogotovo oni mlađi, u glas su sa pevačicom pevali sve pesme, a Severina je u nekim momentima bila i više nego uzbuđena, pa je i zaplakala.

Severina trenutno važi za jednu od najpopularnijih regionalnih izvođača, a u Subotici gostuje po prvi put.  Za svoje verne fanove Severina je pripremila novu pesmu interesantnog naziva „Hurem“ koja će danas biti objavljena.

Fotografije sa koncerta možete da pogledate u povezanom albumu.

Severina održala koncert pred oko 4.000 posetilaca

Izvor: RTV City
Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta Severina - fotografije sa koncerta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 12540
Povezane teme

koncert

hala sportova

subotička hala sportova

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.