Komentara: 0
Pregleda: 3204

Šest medalja plivača Spartaka na Školskom prvenstvu Srbije

21.11.2016. u 13:02h
Izvor: Subotica.com
Sredinom protekle sedmice u Kragujevcu je održana najveća plivačka smotra učenika u Srbiji, a učešće su uzeli i učenici iz subotičkih osnovnih i srednjih škola.
Šest medalja plivača Spartaka na Školskom prvenstvu Srbije

Na Prvenstvu Srbije učenika osnovnih i srednjih škola u plivanju nastupili su đaci plivači iz svih regiona Srbije. Kao i svake godine Plivački klub "Spartak" je imao svoje predstavnike na ovom takmičenju koji su još jednom pokazali kako se brane boje svoje škole i svog grada.

Predstavnici Spartaka, njih preko dvadeset, je osvojilo ukupno šest medalja (tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu) uz mnoštvo zapaženih drugih dobrih plasmana.

Osvajači medalja za grad Suboticu i Severnobački okrug su: Lili Kuti (I-IV razredi, zlatna medalja na 50m leđno), Vanja Romić (I-IV razredi, zlatna medalja na 50m prsno), Adriel Hajagoš (VII.-VIII razredi zlatna medalja na 50m delfin), AndorGencel (V-VI razredi, srebrna medalja na 50m leđno), Filip Hunjadi (srednje škole, srebrna medalja na 100m delfin) i Nikola Koltin (V-VI razredi, bronzana medalja na 50m prsno).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3204
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

srednjoškolci

plivački klub Spartak

osnovci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.