Komentara: 1
Pregleda: 3373

Seniori HK "Spartak" učestvovali na turniru "Skopje Ice Festival 2014"

18.11.2014. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Seniorska ekipa Hokejaškog kluba "Spartak" nastupila je za vikend na međunarodnom turniru "Skopje Ice Festival 2014" u Skoplju. Pored subotičke ekipe nastupile i ekipa domaćina (Metalurg, Skoplje), Red Star (Sofija) i Iraklis (Solun). Spartak je u finalu poražen od Metalurga sa 5:4.
Seniori HK "Spartak" učestvovali na turniru "Skopje Ice Festival 2014"

HK "Spartak" je stigao na turnir dan ranije kako bi odradio trening na ledu kako bi što spremnije dočekali utakmice. Prvog dana međuanrodnog turnira sastali su se Spartak i Red Star (rezultat 7:3) i  Metalurg - Iraklis (16:1). Narednog dana za treće mesto sastali su se Red Star i Iraklis, odnosno Metalurg i subotički Spartak. N ovom turniru Spartak je u finalu tesno poražen sa 5:4, dok je za treće mesto ekipa Red Star bila bolja od Iraklisa (11:0).

U finalnoj utakmici Spartak je tokom cele utakmice bio u rezultatskoj prednosti, ali je zbog nedostatka snage i "leda u nogama" u poslednja 2 minuta susreta primio 2 gola, i na žalost pretrpeo poraz.

I pored ove činjenice u HK "Spartak" su veoma zadovoljni nastupom seniorske ekipe, koja je prvi put u ovoj sezoni i "osetila" led, koja je zauzela 2. mesto na ovom međunarodnom takmičenju, iako je nastupila sa nekoliko juniora i bez 5-6 standardnih prvotimaca.

Seniori HK "Spartak" učestvovali na turniru "Skopje Ice Festival 2014"

Za HK "Spartak" su nastupili: Vedran Vereš, Igor Vidaković, Vladan Jurić, Robert Sabadoš, Marc Andre Nantais, Igor Šljapić, Branislav Tolmači, Uglješa Dulić, Srđan Dakić, Edvin Mešter, Nikola Popović, Filip Pavlović i Miloš Kojić. Ekipu sa klupe je predvodio Zoran Jaramazović.

Hokejaši bez uslova za treniranje i takmičenje u Subotici

Seniorska ekipa u Skoplju mečeve je igrala na ledenoj ploči u okviru klizališta SC "Boris Trajkovski" koje je do pre 2 godine bilo otkriveno, baš kao u Subotici, a potom je postavljen krov kako bi se ledena ploča zaštitila od spoljašnjih atmosferskih uticaja, a led je već uveliko postavljen iako je temperatura bila slična kao i u Subotici ovih dana (oko +15 C) i uslovi na terenu su bili odlični.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3373
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.