Komentara: 3
Pregleda: 5968

Šeki enterijeri i Kuća zdravlja finalisti 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

04.01.2016. u 09:27h
Izvor: Subotica.com
U finalu tradicionalnog novogodišnjeg turnira sastaće se ekipe Real impeks Šeki enterijeri i Kuća zdravlja, dok će se za treće mesto boriti Kraljevina Srbija i Jasimpeks Superinfo. Poslednji dan turnira igra se sutra. Ulaz je 100 dinara za celodnevni program.
Šeki enterijeri i Kuća zdravlja finalisti 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Do kraja 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, koji se igra u organizaciji JKP "Stadion" i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave i brojnih sponzora, ostao je da se odigra još jedan takmičarski dan, onaj za konačan plasman.

Tokom vikenda odigrano je ukupno šest mečeva u četvrtfinalu i polufinalu, a za trofej će se boriti Real impeks Šeki enterijeri i Kuća zdravlja, dok će se nešto ranije sastati Kraljevina Srbija i Jasimpeks Superinfo u borbi za treće mesto.

Šeki enterijeri i Kuća zdravlja finalisti 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U subotu su prolaz u polufinale obezbedili Kuća zdravlja (3:1 protiv Arene), Kraljevina Srbija (2:0 protiv Visokog napona), Real impeks Šeki enterijeri (4:2 protiv Prologisa) i Jasimpeks Superinfo (2:0 protiv Česma investa).

U nedeljnim polufinalnim duelima u večernjem terminu pred prepunim gledalištem Hale sportova finale su izborili Kuća zdravlja posle pobede nad Kraljevinom Srbijom (5:1) i Realimpeks Šeki enterijeri protiv Jasimpeks Superinfoa (4:1).

Šeki enterijeri i Kuća zdravlja finalisti 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Prvi meč između Kuće zdravlja i Kraljevine Srbije odlučen je već u prvom delu pošto su igrači KZ postigli već tada napravili 3:0. Nadu u eventualnu uzbudljivu završnicu ponudiliu igrači KS kada su totalnom ofanzivom od prve sekunde nastavka smanjili na 3:1, ali bez obzira na otvorenu igru i veliku želju nisu uspeli da učine više, štaviše KZ je do kraja meča postigla još dva pogotka, poslednji na 3 minuta do kraja meča. Najbolji pojedinac ovog meča bio je igrač pobedničke ekipe Grujičić koji je postigao 3 od 4 pogotka svoje ekipe.

Kraljevina Srbija - Kuća zdravlja 1:5
Strelci: Grujičić Ž. (Kuća zdravlja) 4', Perišić (Kuća zdravlja) 6', Grujičić Ž. (Kuća zdravlja) 16',  Kopanja (Kraljevina Srbija) 23', Grujičić Ž. (Kuća zdravlja) 31', Roknić (Kuća zdravlja) 37'.

Drugi meč je većim delom bio rezultatski zanimljiv za gledanje. Odlična igra Real impeks Šeki interijera iz prvog poluvremena nagrađena je samo jedanim pogotkom, ali u nastavku od 27. do 31. minuta postigli su ukupno tri, za ubedljivu prednost od 4:0, Utešni gol postigli su igrači Jasimpeksa.

Šeki enterijeri i Kuća zdravlja finalisti 43. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Real Impeks Šeki enterijeri - Jasimpeks Superinfo 4:1
Strelci: Romić (Realimpeks Šeki enterijeri) 3', Guberinić (Realimpeks Šeki enterijeri) 27', Desnica (Realimpeks Šeki enterijeri) 28', Guberinić (Realimpeks Šeki enterijeri) 31', Marković (Jasimpex Superinfo) 32'.

Veliko finale između Kuće zdravlja i Real impeks Šeki enterijera igra se sutra (utorak) od 19 časova, a dva časa ranije sastaće se Kraljevina Srbija i Jasimpeks Superinfo.

Pobedniku će pored velikog prelaznog pehara pripasti i medalje, mali pehar i nagradni ček od 350.000 dinara, finalisti 100.000, dok će trećeplasirana ekipa "inkasirati" 50.000 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5968

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

novogodišnji turnir u malom fudbalu

turnir u malom fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.