Komentara: 3
Pregleda: 2516
Foto

Sedam medalja rvača Spartaka na Mediteranskim igrama

18.06.2014. u 15:01h
Izvor: Subotica.com
Rvački klub "Spartak" sa svojim takmičarima koji su nastupili za reprezentaciju Srbije učestvovao je od 10. do 15. juna u Kanjiži na Mediteranskim igrama i na kojima su osvojili ukupno sedam medalja. Najsjanije medalje osvojili su Dudaš i Janković.
Sedam medalja rvača Spartaka na Mediteranskim igrama

Na Mediteranskim igrama za seniore, juniore i kadete učestvovalo je oko 270 takmičara iz čak 17 država, a iz redova Spartaka u nacionalnom dresu nastupilo je 5 rvača koji su osvojili ukupno 7 medalja (dve zlatne, dve srebrne i tri bronzane). U konkurenciji juniora nastupili su Robert Dudaš (1996), Emil Janković (1995), Sabolč Horvat, Ervin Penjov i Ronald Bin, dok je Bin nastupio i u seniorskoj kategoriji.

Robert Dudaš (kategorija do 60kg) i Emil Janković (do 96kg) osvojili su zlatne medalje. Odlične nastupe zabeležili su i Ervin Penjov (do 74kg) i Sabolč Horvat (do 98kg) koji su osvojili bronzane medalje.

Andrija Romić, predsednik Rvačkog kluba "Spartak" izrazio je zadovoljstvo učešćem na Mediteranskim igrama i ostvarenim rezultatima sa perspektivnim borcima koji su najavili da na njih treba računati u budućnosti. Romić je takođe naglasio da su rezultati plod odličnog rada u RK "Spartak" sa najmlađima, a posebno je izrazio zadovoljstvo što su to sve "deca našeg grada".

Emil Janković, osvajač zlatne medalje u kategoriji do 96 kilograma izrazio je zadovoljstvo učešćem na odlično organizovanim Mediteranskim igrama koje je ocenio i vrlo kvalitetnim po pitanju velike konkurencije. Janković je u finalu pobedio borca iz Alžira u borbi koju je sam okarakterisao kao vrlo neizvesan duel (8:7) u kojem je on imao više sreće i osvojio zlato.

Sedam medalja rvača Spartaka na Mediteranskim igrama

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje rezultata rvača Spartaka na Mediteranskim igrama Predstavljanje rezultata rvača Spartaka na Mediteranskim igrama Predstavljanje rezultata rvača Spartaka na Mediteranskim igrama Predstavljanje rezultata rvača Spartaka na Mediteranskim igrama Predstavljanje rezultata rvača Spartaka na Mediteranskim igrama
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2516
Povezane teme

hala sportova

refik memišević brale

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

turnir refik memišević brale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.