Komentara: 5
Pregleda: 2577

SDPS održao tribinu na temu javnog nastupa

08.02.2016. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Foruma žena Socijaldemokratske partije Srbije, Gradskog odbora u Subotici, u petak je održana tribina na temu „Javni nastup“, a predavanje je održao dramski umetnik, član Predsedništva ove stranke, Marko Stojanović.
SDPS održao tribinu na temu javnog nastupa

Između ostalog gosutujući predavač je naglasio da mu je drago da postoji zainteresovanost subotičkog odbora da usavrši i osvesti svoje komunikacijske veštine.

- „Kao političari svaki vaš nastup jeste javni nastup i veoma je bitno da na pravi način prenesete poruku i u svakodnevnom razgovoru sa ljudima i govoreći na većim skupovima, kao i u obraćanju javnosti putem medija.“ - naglasio je Stojanović

Predsednica Foruma žena SDPS-a istakla je kako je važno da se svakodnevno usavršavamo i koliko članovima znači kad se neko ko je priznat u svojoj profesiji, kao što je to slučaj sa gospodinom Stojanovićem, posveti prenošenju svog znanja i veština na druge.

- „Forum žena se podjednako trudi da pruži različite sadržaje, pre svega svojim članicama, a potom i celokupnoj stranačkoj infrastrukturi da bismo na pravi način mogli građanima Subotice da prenesemo ideju koju zastupamo.“  - rekla je Brankica Tešanović, predsednica FŽ SDPS Subotica

Osim članica Foruma Žena tribini su prisustvovali i članovi GrO i simpatizeri stranke

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2577
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

forum žena sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.