Komentara: 7
Pregleda: 4790

SDP i URS u Bajmoku

03.12.2011. u 20:29h
Izvor: RTV Yueco
SDP i URS u Bajmoku

Juče je u Bajmoku održana tribina SDP-a i URS-a, na čelu sa predsednicima Rasimom Ljajićem i Mlađanom Dinkićem. Bajmočani su imali priliku da porazgovaraju sa oba predsednika, ali i da poslušaju ideje koje su ovi lideri izneli u cilju poboljšanja života u MZ Bajmok. Prema njihovim rečima izbori za mesnu zajednicu 11. decembra, za Bajmok će biti šansa za napredak.

U Bajmok dugo nije niko ulagao, nije završen niti jedan infrastrukturni projekat i sa ovim problemom ova mesna zajednica suočava se već dugi niz godina, rekao je predsednik SDP-a Rasim Ljajić. Prema njegovim rečima oni nude jednu realnu politiku i rešavanje, pre svega, osnovnih životnih problema sa kojima se meštani svakodnevno suočavaju.

Zajedno na listi za izbore u mesnim zajednicama za SDP-om je i URS. ideja URS-a jeste da Bajmok postane opština kako bi oni sami upravljalji sa većom količinom novca i kako bi se svi problemi rešavali u Bajmoku, a ne kao do sada u Subotici.

Na kraju predstavljanja ideja ovih stranaka Bajmočani su imali priliku da postave pitanje nekom od lidera ovih stranaka, gde su ukratko razgovarali o rešavanju problema koje tiše ove meštane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 4790
Povezane teme

Bajmok

Mlađan Dinkić

socijaldemokratska partija

sdp

Rasim Ljajić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.