Komentara: 5
Pregleda: 3076

Savetovanje građana Malog Bajmoka u okviru projekta "Naš grad sigurna kuća"

21.10.2014. u 18:19h
Izvor: RTV Yueco
U okviru projekta “Naš grad, sigurna kuća” policajci su delili savete I flajere stanovnicima mesne zajednice “Mali Bajmok” kako da se zaštite i ne postanu žrtva pljačke. Projekat zajednički realizuju predstavnici Policijske uprave u Subotici i Mesna zajednica “Mali Bajmok”.
Savetovanje građana Malog Bajmoka u okviru projekta "Naš grad sigurna kuća"

Anketirani stanovnici Malog Bajmoka zadovoljni su akcijom policije. Kažu da se osećaju bezbedno, ali da je dobro da čuju i neke nove savete kako da se zaštite.

Projekat predviđa štampanje i deljenje lifleta, pet radionica na kojima će naši   sugrađani imati priliku da nauče kako da se ponašaju ukoliko postanu žrtve.Projekat se drugi put realizuje u našoj zemlji uz podršku Misije OEBS-a,  sa ciljem da se podigne svest naših najstarijih sugrađana o načinu prepoznavanja i mogućnostima zaštite kako ne bi postali žrtve nekih od krivičnih dela.

Projekt je prvi put je realizovan prošle godine u saradnji sa Gerontološkim centrom Subotica, kada su lifleti deljeni stanovnicima Radijalca. U četvrtak sa početkom u 10 časova, u prostorijama MZ Mali Bajmok, biće održana prva od pet radionica, koja ima za cilj da kroz razmenu iskustava, prezentacije i studije slučaja utiče na svest naročito starijih sugrađana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3076

Povezane vesti

Povezane teme

Policija Subotica

mali bajmok

bezbednost građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.