Komentara: 32
Pregleda: 7048

Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici

04.03.2015. u 19:52h > 20:51
Izvor: Agencija "Tanjug"
Sastanak lidera Demokratske stranke (DS), Saveza vojvodjanskih Madjara (SVM) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), Bojana Pajtića, Ištvana Pastora i Nenada Čanka, na kome će biti reči o funkcionisanju vladajuće koalicije u Vojvodini, počeo je danas nešto posle 17 časova u Subotici.
Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici

Sastanku, koji se održava u prostorijama SVM u Subotici, pored Pajtića, Pastora i Čanka, prisustvuju i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, Mihalj Njilaš iz SVM-a i šef poslaničke grupe DS u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković.

Ovo je drugi sastanak Pajtića, Pastora i Čanka, nakon što su započeli razgovore prošlog petka, u prostorijama LSV u Novom Sadu. Pajtić je rekao da očekuje da se razgovor, započet prošle nedelje u Novom Sadu, nastavi u "konstruktivnom duhu".

U saopštenju nakon prvog sastanka, održanog u petak, navedeno je da je otvoren niz važnih pitanja i da su trojica lidera odlučila da nastave razgovor.

Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici

- Očekujem da će razgovor biti konstruktivan i da će se postići modus vivendi naših partnera koji su razmenili dosta teških reči u mesecima iza nas - rekao je Bojan Pajtić za agenciju Beta.

On je rekao da je važno da koalicija u Vojvodini opstane, jer je njen sastav drugačiji u odnosu na "konstelaciju na republičkom nivou".

Saopštenje Saveza vojvođanskih Mađara

Sreda, 19:42 - Predsednici Saveza vojvođanskih Mađara, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke, Ištvan Pastor, Nenad Čanak  i Bojan Pajtić završili su današnji sastanak u Subotici. Pažljivo su sagledane sve sporne situacije koje treba prevazići i zajednički je zaključak da postoji dobra volja da se problemi reše.

O svim otvorenim temama i predlozima rešenja trojica lidera će obavestiti stranačke organe. Nakon toga, razgovori će biti nastavljeni.

// kraj saopštenja

Izvor: Agencija "Tanjug"
Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici Sastanak Pajtića, Pastora i Čanka u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 32
Pregleda: 7048

Povezana vest

Povezane teme

ištvan pastor

savez vojvođanskih mađara

bojan pajtić

nenad čanak

vojvodina

pokrajinska koalicija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.