Komentara: 34
Pregleda: 36662

Određen pritvor migrantima osumnjičenim za napad na maloletnu Subotičanku

28.09.2016. u 15:40h > 16:19
Izvor: Subotica.com
U Osnovnom javnom tužilaštvu danas u 10 časova održano je saslušanje u slučaju krivične prijave zbog nedozvoljenih polnih radnji u pokušaju koja je podnešena protiv dva državljanina Pakistana. Nakon saslušanja osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.
Određen pritvor migrantima osumnjičenim za napad na maloletnu Subotičanku

Kako smo ranije javili, državljani Pakistana M. A. R. (1982) i B. Z. M. (1994), privremeno smešteni u Prihvatnom centru u Subotici, napali su maloletnu Subotičanku i pokušali da nad njom izvrše nedozvoljene polne radnje. Srećom, u toj nameri sprečio ih je jedan prolaznik.

U sinoćnjem saopštenju Policijske uprave Subotica navodi se da su osumnjičeni pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali su ih policijski službenici u tome sprečili, odredili im meru 48-časovnog zadržavanja i podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu.

Kako saznaje sajt Subotica.com, dvojica migranata kojima se stavlja na teret krivično delo nedozvoljene polne radnje koje su ostale u pokušaju danas su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu i određen im je pritvor do 30 dana.

Migrantima su dodeljeni advokati po službenoj dužnosti, a svoju odbranu su izneli u prisustvu sudskog prevodioca na urdu jezik, zvaničan jezik zemlje iz koje dolaze. Posle saslušanja tužilac OJT predložio je pritvor od 30 dana, koji je i prihvaćen. Saslušanje oštećene i ostalih svedoka biće nastavljeno sledeće sedmice.

Određen pritvor migrantima osumnjičenim za napad na maloletnu Subotičanku

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 36662

Povezana vest

Povezane teme

migranti

napadi migranata

ilegalni migranti

osnovno javno tužilaštvo

prihvatilište za migrante

pokušaj silovanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.