Komentara: 26
Pregleda: 4223

Saopštenje SRS povodom predloga o skraćenju radnog vremena kafića

06.02.2013. u 12:57h
Povodom jednog od predloga koji će se naći na sutrašnjoj sedmoj Skupštini grada, a tiče se skraćenja radnog vremena za ugostiteljske objekte, oglasila se Srpska radikalna stranka sa saopštenjem koje prenosimo u celosti.
Saopštenje SRS povodom predloga o skraćenju radnog vremena kafića

SRS poziva odbornike u lokalnom parlamentu da dobro razmisle prilikom usvajanja predloga o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata u gradu,da vode računa pre svega o zakonu, ali isto tako o interesu, pravima i slobodi mladih u našem gradu.

Smatramo da grad treba da radi više na poboljšanju statusa mladih, kao i na obogaćivanju kulturnih i muzičkih sadržaja i manifestacija u gradu. Predlažemo gradskoj vlasti i Subotica transu da rade na tome da budu uvedene redovne noćne autobuske gradske i prigradske linije petkom i subotom kako bi se omladini obezbedio pre svega bezbedan, a i jeftiniji povratak iz kafića svojim kućama, pogotovo sada u vreme teške ekonomske krize.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 26
Pregleda: 4223

Povezana vest

Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.