Komentara: 14
Pregleda: 7210

Saopštenje PK "Spartak"

15.11.2012. u 12:40h > 16:17
Juče tokom kasnih poslepodnevnih časova na naš sajt postavljena je pištaljka koja je nakon par provera i odobrena, a tema iste je bila kako su neki posetioci u direktnom nam obraćanju tvrdili da se dogodio incident u kojem su navodno deca Plivačkog kluba "Spartak" na sinoćnjem zakazanom treningu u SRC "Prozivka" naišli na obezbeđenje koje je imalo instrukcije da ne pušta roditelje i decu na poslepodnevni trening.
Saopštenje PK "Spartak"

Ovim povodom oglasilo se rukovodstvo Plivačkog kluba "Spartak", odnosno gospodin Pavle Kujundžić, predsednik Upravnog odbora sportskog kluba sa kako kažu ograđivanjem od izjava koje su izneli građani u medijima i na forumima tokom jučerašnjeg dana.

S obzirom da je jedini medij, koliko je nama poznato, bio upravo sajt www.subotica.com onda smo verovatno i mi taj forum, a da pri tome aludiraju na pištaljku "Deci iz plivačkog kluba Spartak zabranjen ulaz na bazen Prozivka" koja je za nepuna dva sata od kako je odobrena imala preko 50 komentara i u ovom momentu pregledana više od 3.000 puta.

Sajt subotica.com se izvinjava svima ukoliko su komentari građana nekoga uvredili, trudili smo se u naletu velikog broja komentara i interesovanja za ovu temu da odgovorno analiziramo svaki individualno i da ih puštamo samo ukoliko se pridržavaju elementarnih uslova za komentarisanje. a to podazumeva i uvrede.

U nastavku prenosimo kompletno saopštenje PK "Spartak"

Plivački klub "Spartak" se ograđuje od nekih neprimerenih izjava i komentara izrečenih od strane građana u medijima i na forumima, upućenih Gradonačelniku Subotice Modestu Duliću i Nemanji Simoviću, članu Gradskog veća zaduženog za sport, u vezi korišćenja termina na bazena u okviru SRC "Prozivka" od strane PK "Spartak".

Nadamo se da će se uspešna saradnja našeg kluba i Gradske uprave nastaviti i ubuduće.

Iz ovog saopštenja nažalost ne možemo da zaključimo šta će se desiti sa ovim slučajem, odnosno da li će sva deca iz PK "Spartak" moći da koriste veliki bazen u SRC "Prozivka". Nadamo se da će neko od zvaničnika dati šire i konkrtnije pojašnjenje ove situacije kako bi svi zainteresovani imali bolji uvid u stanje posle sinoćnjih dešavanja.


Nemanja Simović u izjavi za YuEco kaže da:

Nema problema sa terminima na bazenu SRC "Prozivka"

Poslednjih nekoliko nedelja šire se dezinformacije i uznemiravaju se deca i njihovi roditelji oko termina i pratećih sadržaja na bazenu na Prozivci. Rukovodstvo Plivačkog kluba "Spartak" nije na vreme obavestio roditelje da se popodnevni treninzi neće održat pa je došlo do zabune. Po rečima Nemanje Simovića Plivački klub "Spartak" je sam tražio jutarnje termine za takmičare koji nastapaju i za selekciju Vojvodine i Srbije kako bi ispunili normu za takmičenja koji ih očekuju. Što se tiče bazena u Dudovoj šumi Plivačkom klubu "Spartak" svi termini su na raspolaganju.

Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak" Vanredna skupština Plivačkog kluba "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 7210

Povezana vest

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

bazen prozivka

plivački klub Spartak

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.