Komentara: 5
Pregleda: 2602

Saopštenje G.O. Srpske radikalne stranke

13.10.2011. u 17:06h
Izvor: RTV Yueco
Saopštenje G.O. Srpske radikalne stranke

Srpska radikalna stranaka oštro osuđuje nestavljanje tačke dnevnog reda na sednici Skupštine grada o obrazovanju nezavisnog tela o ispitivanju i utvrđivanju stanja u obavljanju pogrebnih delatnosti i monopolističkog ponašanja JKP „Pogrebno“.

Ukoliko nema monopola u ponašanju JKP“Pogrebno“ ova tačka je trebalo bar da se nađe na dnevnom redu i da se oformi komisija koja će ispitatai sve relevantne činjenice.

Ova partija takođe ističe da se čelni ljudi Ds-a ponašaju kao vlastodršci i monopolisti u gradu jer jedino dozvoljavaju ulazak stranog kapitala u Suboticu i to ako su oni dobili procenat pa se tako zemljište koje pripada državi i gradu daje u bescenje. Ovako destruktivno ponašanje vlastodržaca u Subotici je samo prenesena slika i model kako njihovi šefovi iz Novog Sada i Beograda harče zemlju i prodaju je u bescenje radi svoje trenutne koristi ne ostavljajući ništa za budućnost, zaključuje se u saopštenju radikala.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2602
Povezane teme

srpska radikalna stranka

jkp pogrebno

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.