Komentara: 17
Pregleda: 6421

Sajam zapošljavanja 24. aprila u Atrijumu hotela Galerija

17.04.2015. u 16:32h
Izvor: Subotica.com
Ako tražite posao predlažemo vam da posetite 20. Sajam zapošljavanja koji će održati narednog petka, 24. aprila, od 10 do 14 časova u Atrijumu hotela Galerija. Organizator je subotička filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u saradnji sa Lokalnim savetom za zapošljavanje.
Sajam zapošljavanja 24. aprila u Atrijumu hotela Galerija

Do sada je učešće na sajmu najavilo 30 poslodavaca iz različitih delatnosti, koji imaju potrebu da angažuju oko 350 novih radnika različitih obrazovnih profila i kvalifikacija.

Posla će biti za ekonomiste, administrativne radnike, pomoćne radnike u proizvodnji kolača, peciva i testa, terenske komercijaliste, konobare, šankere, spremačice i sobarice, recepcionere, sekretarice, medicinske tehničare, konsultante prodaje u tele-marketingu, operatere u proizvodnji i obradi stakla, vozače, prehrambene tehničare, šivače tekstila, pomoćne konfekcionare, diplomirane pravnike sa položenim pravosudnim ispitom, pekare, električare, prodavce u maloprodaji naftnih derivata, blagajnike i kasire, radnike u proizvodnji ambalaže od polimera, metalostrugare, metaloglodače, operatere u kontroli kvaliteta u auto industriji, tehničare održavanja u auto industriji, akvizitere prodaje knjiga, mašinske i elektro tehničare, diplomirane tehnologe i hemičare, mašinske i elektro inženjere…

Pripremajući nezaposlene sugrađane za učešće na predstojećem sajmu, subotička Filijala NSZ od februara za njih organizuje obuke za Aktivno traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i drugi saveti), kako bi se kandidati što adekvatnije predstavili poslodavcima.

Nezaposlenima se preporučuje da unapred pripreme nekoliko svojih biografija (CV), da na sajmu razgovaraju sa više poslodavaca, kao i da im tokom razgovora predaju svoje već spremne biografije. Sva zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za sajam.

U toku prošle godine preko Sajma zapošljavanja koje je organizovala subotička Filijala NSZ u saradnji sa Lokalnim savetom za zapošljavanje,  posao je dobilo 576 nezaposlenih lica.

U toku je 10 različitih Javnih poziva NSZ namenjenih poslodavcima za subvencionisano angažovanje i zapošljavanje nezaposlenih lica na neodređeno vreme sa evidencije NSZ. Polodavci, pre angažovanja odnosno zapošljavanja lica koja su odabrali na sajmu, mogu konkurisati na Javne pozive koji su u toku.

Na javne pozive mogu konkurisati i poslodavci koji ne učestvuju na Sajmu. Informacije o svim javnim pozivima i konkursima  mogu se dobiti u subotičkoj filijali, kao i u ispostavama u Bačkoj Topoli i Malom Iđošu,  ili putem Pozivnog centra NSZ, pozivom na broj: 0800/300-301 (besplatni poziv iz fiksne telefonije ), kao i na sajtu na sajtu NSZ (rubrika "Info")

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 6421

Povezane vesti

Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

Nacionalna služba za zapošljavanje

posao Subotica

nezaposlenost

hotel galerija

hotel galleria

posao za subotičane

subvencije za zapošljavanje

zapošljavanje

konkursi za posao

oglasi za posao

sajam zapošljavanja

oglas za posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.