Komentara: 0
Pregleda: 2157

Rvači Spartaka ubedljivi protiv Potisja (6:2)

08.11.2014. u 22:07h
Izvor: Subotica.com
Rvači Spartaka u 7. kola Prve lige dočekali su i savladali drugoplasiranu ekipu Potisja iz Kanjiže sa 6:2. Ovo je Spartakova 5. pobeda, uz jedan poraz i jedan nerešen rezultat. U narednom kolu Spartak naredne subote gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog.
Rvači Spartaka ubedljivi protiv Potisja (6:2)

U derbiju kola rvači Spartaka pobedom nad Potisjem probili su se na drugo mesto na tabeli Prve lige, iako imaju isti broj bodova kao današnji protivnik (18) bolji odnos dobijenih mečeva daje blagu prednost subotičkoj ekipi, koja se tako od danas nalazi odmah ispod zrenjaninskog Proletera koji je za sada zabeležio sve pobede.

Za Spartak mečeve su dobili Dudaš protiv Vagoa (66kg), Penjov protiv Lerinca (75kg), Balaž protiv Koroma (80kg), N. Štefanek protiv Taboršija (85kg), Bosnić protiv Šuljoja (98kg) i Bin protiv Varge (130kg), dok su gosti prvi meč dobili bez borbe u kategoriji 59kg, a Zeldi je pobedio Spartakovog M. Štefaneka na poene (71kg),

U narednom kolu Spartak naredne subote gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2157
Povezane teme

hala sportova

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.