Komentara: 2
Pregleda: 1957

Rvači Spartaka poslednji na finalu plejofa

23.11.2015. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
U Šapcu je održano finale plejofa u rvanju. Najbolje četiri ekipe Srbije borile su se za trofej koji su nakon niza borbi osvojili rvači Proletera iz Zrenjanina, dok je Spartak zauzeo poslednje mesto.
Rvači Spartaka poslednji na finalu plejofa

Najpre su Zrnjaninci savladali Potisje, a za titulu šampiona se borili sa Partizanom koji je stigao do finala trijumfom nad Spartakom. U finalu branilac trofeja savladao je crno-bele sa 6:2.

Partizan je započeo pobedom, u kategoriji do 59kg Hamza Komar je savladao Sebastijana Kolompara. Izjednačio je iskusni Kristijan Fris koji je bio bolji od Jovana Dimitrijevića u kategoriji do 66kg. Žarko Velimirović iz Partizana namučio je Mate Nemeša u kategoriji do 71 kg, ali je Mate uspeo da trijumfuje tehničkim tušem, ove godine jedino dve borbe nije pobedio na ovaj način.

Poen više za Proleter doneo je i prošlogodišnji svetski šampion, a ove godine trećeplasirani na prvenstvu sveta - Davor Štefanek koji je ubedljiv bio u borbi do 75kg protiv Miroslava Stankova. Zatim su se ređale pobede Zrenjaninaca, Viktor Nemeš je savladao Gorana Bulatovića (do 80kg), Petar Balo je pobedio Mihaila Bajlovića (do 85kg), a Dejan Franjković je trijumfovao nad rvačem crno - belih Nikolom Kneževićem (do 98kg).

Prednost Proletera smanjio je rvač Partizana Branko Živanović koji je u najtežoj kategoriji pobedio Miroslava Krenjickog.

Treće mesto osvojila je ekipa Potisja koja je do bronze stigla ekipnom pobedom od 6:2 nad Spartakom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1957
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.