Komentara: 0
Pregleda: 1976

Rukometaši Spartaka započeli drugu fazu priprema

26.08.2014. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka završili su pre nekoliko dana prvu fazu priprema koje su obavljali u Dudovoj šumi, sada sledi rad sa loptom i tehničko-taktičko uigravanje pred start nove sezone. Prvu pripremnu utakmicu rukometaši Spartak igraju večeras (17h) u Hali sportova u Subotici protiv Vrbasa, a par dana kasnije odigraće revanš u Vrbasu.
Rukometaši Spartaka započeli drugu fazu priprema

Posle napornih fizičkih priprema koje su se od početka avgusta obavljale na otvorenom u Dudovoj šutmi, rukometaši Spartak Vojputa započinju rad na parketu, sa loptom i uz tehničke i taktičke elemente.

Ekipu sa klupe će voditi i ove godine Branislav Zeljković koji je dosadašnji tok priprema ocenio zadovoljavajućim, a posebno ga raduje što u dosadašnjem pripremnom delu igrači se nisu susretali sa povredama koje bi ih omele u daljim pripremama.

- "Igrači se malo žale na opterećenje na treninzima, ali je to za ovu fazu sasvim normalno. U pripremnom periodu nema doziranje i sve što je zacrtano mora se uraditi. Poslednjih nedelju dana intenzitet je stvarno veliki, međutim bez toga nema dobre igre i rezultata." - izjavio je Zeljković

S obzirom da je ekipa za ovu sezonu pretrpela dosta igračkih promena trener Zeljković kaže da prilagođavanje novopridošlih ide malo teže od očekivanog, ali isto tako veruje da će vremenom i to doći na svoje mesto.

U novu sezonu sa visokim ambicijama - Ekipu je pojačalo čak 6 igrača među koima su dva golmana, jedno levo krilo, levi bek, srednjiidesni bek, a tu je i 5 novih mladih igrača koji su se priključili iz omladinskog pogona. Najvažniji pojedinci koji su izneli prethodnu sezonu su ostali u klubu, a zahvaljujući dobrom sponzorskom podrškom klub je u pauzi značajno pojačao konkurenciju praktično na svim pozicijama, što u kombinaciji mladosti i iskustva obećava dobru ekipu za visoke ciljeve.

U sklopu priprema pred novu sezonu RK "Spartak" će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva, a prvi je na rasporedu već večeras od 17 časova protiv Vrbasa u subotičkoj Hali sportova, sa kojim će Spartak odigrati i revanš i u subotu, ovaj put na terenu u Vrbasu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1976

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.