Komentara: 0
Pregleda: 1947

Rukometaši Spartaka savladali Planinku (31:24)

18.10.2014. u 21:23h
Izvor: Subotica.com
U okviru 5. kola Rukometne super lige Spartak Vojput pobedio je večeras Planinku iz Kuršumlije. Utakmica je završena rezultataom 31:24 (16:12). Ovo je treća pobeda Subotičana iz pet odigranih mečeva, čime se lagano vežu pozitivan niz i nastavljaju kretanje ka vrhu tabele.
Rukometaši Spartaka savladali Planinku (31:24)

Posle pobede na startu sezone rukometaši Spartaka vezali su dva poraza, ali u poslednja dva kola ostvarili su pobede i otisnuli se u gornji deo tabele, u društvo Železničara, Metaloplastike i Crvene zvezde.

Večeras je Spartak pred oko 500 gledalaca bio uspešniji od Planine iz Kuršumlije rezultatom 31:24, posle odlične igre kompletnog tima.

Zbog povrede i izostanka Kneževića u ekipu se vratio "penzionisani" Petar Papić i po ko zna koji put dokazao ogromnu ljubav prema rukometu i privrženost svom klubu.

Veći deo poluvremena ekipe su bile izjednačene, ali bolji finiš je imao Spartak koji je priveo prvih 30 minuta kraju sa prednošću od +4. Imao je Spartak sredinom drugog dela i prednost od +9 (25:16), ali gosti iz Kuršumlije su uspevali da spuste na -5 (26:21). Do kraja meča Spartak je rutinski održavao prednost i mirno priveo susret kraju.

Detalj koji vredi izdvojiti desio se u 48' minutu, pri rezultatu 23:16, kada je gostujući igrač Topalović isključen posle nesportskog poteza pri izvođenju sedmerca, kada je po mišljenju sudije namerno pogodio Spartakovog golmana Vukovića u glavu.

U ekipi Spartaka najefikasniji su bili Lojančić i Jelić sa po 5 postignutih pogodaka, zatim slede Đekić i Kaltak sa po 4, dok su po 3 postigli Čupić i Županjac. Kod gostiju najefikasniji je bio kapiten Vuković sa 7 postignutih pogodaka, Petrović je postigao dva manje, dok su ostali bili značajno manje efikasni.

U narednom kolu RK "Spartak Vojput" gostuje u Kaću ekipi Jugovića.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1947
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.