Komentara: 1
Pregleda: 2062

Rukometaši Spartaka savladali Jugović (33:31)

10.05.2015. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka savladali su Jugović po treći put ove sezone i vratili se na drugu poziciju na tabeli plejof serije. Tim Branislava Zeljkovića sada ima bilans od 3 pobede, 2 poraza i jedan nerešen susret. U narednom kolu Spartak ponovo dočekuje Metaloplastiku, a meč se igra u sredu od 19 časova.
Rukometaši Spartaka savladali Jugović (33:31)

Odlično prvo poluvremene donele je značajnu prednost domaćoj ekipi koja je u nastavku obezbedila rutinsko održavanje razlike, iako je pobednik rešen tek u poslednjih nekoliko minuta  kada je Spartak otišao na +5.

Bolji početak imala je domaća ekipa koja je odlično otvorila meč sa 5:0, do su gosti iz Kaža svoj prvi pogotak postigli tek u 8. minutu meča. Posle ubedljivog vođstva usledio je period nešto malo opuštenije igre, ali i nešto bolje igre gostiju koji su u jednom momentu prišli na -3, ali vrlo brzo se Spartak trgnuo i zaigrao ponovo na nivou koji se od njih očekuje, a ta igra je donela +6 na kraju prvog dela (16:10).

Zapaženu ulogu u odbrani Spartakovog gola u prvom delu imao je i odlični Radulović koji je sprečio nekoliko povoljnih prilika iz igre, ali i odbranio dva sedmerca.

U durgom dleu Spartak je nastavio u istom ritmu i podigao prednost na maksimalnih +9 nakon čega je bilo i više nego jasno da bodovi ostaju u Subotici, iako je ekipa iz Kaća mnogo puta do sada pokazala karakter i želju za nadigravanjem do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Velika prednost kao da je ponovo dovela do opuštanja u ekipi Branislava Zeljkovića, ali kapital koji su stekli u prethodnih četrdesetak minuta meča dao im je dovoljno prostora da mogu da imaju takav odnos, međutim takve oscilacije u igri neka druga ekipa će pokušati kazni jer u tako dinamičnom sportu kao što je rukomet nema mesta opuštanju.

Tačku na neizvesnost stavio je Knežević za 33:27 na pet minuta do kraja meča, a u preostalih nekoliko minuta gosti su uspeli samo da smanje prednost "putara" na -2, što je bilo i više nego prihvatljivo za njih, ali kada se uzme u obzir Spartakovo vođstvo od +9 onda se može i konstatovati da se domaća ekipa previše prepustila evidentno boljoj igri koju su sinoć prikazali tokom većeg dela meča.

Spartak Vojput - Jugović 33:31 (16:10)

Hala sportova u Subotici, Gledalaca: oko 600.
Sudije: Branislav Nenadić i Darko Stefanović. Delegat: Stakić Živan.

Sedmerci: Spartak Vojput: 2/2, Jugović: 5/3. Isključenja: Spartak Vojput 4x2 min. Jugović: 7x2 min.

Spartak Vojput: Vukoslavović, Đekić 5, Jelić 1, Knežević 2, Kovačević 2, Galfi, Lojaničić 3, Bojanović, Jovanović, Radulović, Distol, Županjac 4, Kaltak 7, Rakocija 2, Čupić 7.

Jugović: Seleši 4, Matanović, Vrgović, 4, Šipka 1, Lisica 3, Vještica, Pokrajac, Perović 4, Dobrijević, Kurteš 2, Vučićević 1, Milosavljev, Kočić, Ratković, Matić, Beloš 12.

U 7. kolu plejofa Spartak u sredu od 19 časova dočekuje Metaloplastiku. Plejof igra šest ekipa, igra se ukupno 10 kola, a Spartak trenutno zauzima treću poziciju sa 3 pobede, 2 poraza i jedan nerešen susret. U dosadašnjem delu plejofa jedina ekipa koja ima maksimalan učinak je novosadska Vojvodina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2062
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.