Komentara: 2
Pregleda: 2698

Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine (24:26)

23.04.2015. u 20:24h > 22:38
Izvor: Subotica.com
Posle iznenađujućeg poraza u Kragujevcu usledio je i poraz na domaćem terenu, ovaj put od Vojvodine koja je večeras bila bolja od Spartaka rezultatom 26:24.
Rukometaši Spartaka poraženi od Vojvodine (24:26)

U derbi meču 5. kola plejofa rukometaši Spartaka poraženi su večeras od aktuelnog šampiona Srbije i lidera na tabeli, ekipe Vojvodine. Gosti su na poluvremenu imali dva pogotka prednosti što su uspeli i da sačuvaju do kraja meča, iako je na 5 minuta do kraja bilo nerešeno - 24:24

Bolji početak meča imali su domaći rukometaši koji su golovima Kovačevića, Lojaničića i Čupića poveli sa 3:1, ali gosti vrlo brzo hvataju priključak, a nedugo zatom i dolaze do prvog vodstva na utakmici koje su, ispostavilo se, uspeli da sačuvaju do kraja prvog dela.

U drugom delu Spartak vrlo brzo izjednačuje na 14:14, a nedugo zatim i preko Đekića u 38' minutu meča dolazi do nove prednosti, koja je nažalost kratko trajalo. Posle prvog Spartakovog vodstva u drugom delu igre gosti iz novog sada vežu seriju od 4:0 i prave prvu osetniju prednost.

Nije se predavala ekipa Branislava Zeljkovića, baš naprotiv - pokazala je veliku želju da iznenadi favorizovanu Vojvodinu što je donelo i više nego uzbudljivu završnicu, ali u kojoj je nova dva boda ipak osvojio novosadski tim rezultatom 24:26

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Jugovića sa kojom je otvorio plejof, ali i sa kojom je podelio bodove na njihovom terenu. Biće to prilika da se prekine serija od dva vezana poraza i da se tradicionalno neugodni protivnik pobedi pred domaćom publikom.

Uskoro više detalja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2698
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

prenos uživo

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.