Komentara: 7
Pregleda: 3929

Rukometaši Spartaka naredne sezone igraju Regionalnu (SEHA) ligu

24.05.2015. u 23:03h > 25.05.2015. u 09:24h
Izvor: Subotica.com
I pored neizvesne završnice i nerešenog rezultata u duelu protiv kragujevačkog Radničkog, rukometaši Spartaka su se ipak radovali pošto su po završetku utakmice dobili informaciju da su se desili neki za njih povoljni rezultati što je značilo da će subotička ekipa naredne sezone igrati Regionalnu ligu.
Rukometaši Spartaka naredne sezone igraju Regionalnu (SEHA) ligu

Do kraja plejofa ostalo je da se odigra još jedno kolo, poznato je da je Vojvodina novi-stari šampion, ali ostalo je još da se sazna ko će osvojiti drugu poziciju na kraju plejofa, odnosno naredne sezone igrati Regionalnu ligu, a to smo po svim parametrima trebali da saznamo u narednom kolu, međutim zahvaljujući iznenađujućem porazu Partizana u večerašnjem duelu protiv Metaloplastike (23:28) Spartak je i pored nerešenog rezultata kolo pre kraja nagrađen za celokupnu sezonu  plasmanom u ovo regionalno takmičenje.

Meč između Spartaka i Radničkog iz Kragujevca igran je večeras u subotičkoj Hali sportova, domaći su veći deo meča držali kontrolu nad utakmicom, ali crna rupa u poslednjih petnaestak minuta meča mogla je skupo da ih košta da sreća malo nije umešala prste.

Rukometaši Spartaka naredne sezone igraju Regionalnu (SEHA) ligu

Na 8 sekundi do kraja sedmerac za Spartak, za poravnanje rezultata i praktično bod u džepu...

Rukometaši Spartaka naredne sezone igraju Regionalnu (SEHA) ligu

Županjac preuzima odgovornost na sebe, nadmudruje golmana Radničkog i ekipa se brzo vraća u poziciju odbrane...  u poslednjim sekundama meča rukometaši Spartaka koriste smušenost igrača Radničkog, otimaju posed, ali nije bilo dovoljno vremena da se osvoji ceo plen.

Rukometaši Spartaka naredne sezone igraju Regionalnu (SEHA) ligu

Ipak, pored velikog razočaranja nerešenim rezultatom, odnosno osvajanjem samo boda, stiže informacija da je Partizan poražen na njegovom terenu što je automatski značilo veliku promenu raspoloženja jer se tada saznalo da će Spartak naredne sezone igrati tu toliko željenu Regionalnu ligu.

Spartak - Radnički 25:25 (11:11)

U ekipi Spartaka na Županjac je postigao šest pogodaka, od koji su dva izuzetno važna u samoj završnici meča, zatim slede Đekić i Jelić sa po pet, Čupić je stao na broju tri, Kaltak i Lojaničić su postigli po dva, dok su Distol i Rakocija upisali po jedan pogodak.

Utakmicu u Hali sportova posmatralo je oko 800 gledalaca, a ulaz je bio besplatan.

U poslednjem kolu (subota u 19 časova) u Suboticu dolazi šampion Vojvodina, a to je meč u kojem će obe ekipe odigrati bez imperativa rezultata i to će biti prilika za pravi festival rukometa prve dve ekipe Srbije, uz nadamo se obilje efektnih poteza i borbenosti sa obe strane.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3929
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.