Komentara: 0
Pregleda: 2504

Rukometaši Spartaka igrali nerešeno sa Partizanom (25:25)

08.11.2014. u 21:23h > 23:04
Izvor: Subotica.com
U okviru 7. kola rukometne Super lige u Subotici su se sastali Spartak i Partizan. Posle 60 minuta igre ekipe su podelile bodove s obzirom da je meč završen rezultatom 25:25 (12:12). U narednom kolu Spartak gostuje šabačkoj Metaloplastici koja još nije poražena ove sezone.
Rukometaši Spartaka igrali nerešeno sa Partizanom (25:25)

Posle reprezentativne pauze nastavilo se prvenstvo Srbije u najvišem nacionalnom rangu, a Spartak je posle poraza od Jugovića na gostovanju vezao i drugi poraz, ovaj put protiv beogradskog Partizana u subotičkoj Hali sportova.

Prvo poluvreme ekipe su većinom bile izjednačene, ali Spartak je na kraju imao priliku da ode na pauzu sa minimalnom prednošću, međutim to se nije desilo pošto je Partizan praktično u poslednjim sekundama tog dela izjednačio za 12:12.

U drugom delu vrlo slična priča, ali rezultat je bio na strani gostiju koji su veći deo meča držali na dva pogotka prednosti, međutim Spartak nošen snažnom podrškom domaće publike uspeva da sustigne razliku i odvede meč u neizvesnu završnicu, pa čak i da dođe u priliku da zabeleži pobedu, ali do kraja je ostalo 25:25.

U poslednjem minutu meča Županjac još jednom poravnava rezultat za 25:25, gosti imaju napad na nešto manje od 30 sekundi do kraja, ali greše i daju priliku Spartaku da povede, međutimi šut Kovačevića u poslednjim sekundama golman gostiju brani i ekipe dele bodove.

Spartak - Partizan 25:25 (12:12)

U ekipi Spartaka po 5 pogodaka postigli su Županjac i Čupić, Đekić je postigao 3, do su po dva postigli Jelić, Distol, Lojaničić, Kovačević i Kaltak. Po jednom su se u strelce upisali Jovanović i Papić.

Sa tri pobede i tri poraza Spartak zauzima šesto mesto sa šest osvojenih bodova. U narednom kolu Spartak gostuje šabačkoj Metaloplastici koja još nije poražena ove sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2504
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.