Komentara: 0
Pregleda: 1883

Rezultati i najave nastupa subotičkih sportista

20.12.2014. u 09:39h
Izvor: Subotica.com
Prehodnih nekoliko dana subotičke ekipe su odigrale svoje praktično poslednje mečeve u kalendarskoj 2014. godini, a neke će nastupiti još i tokom vikenda, nakon čega će uslediti pauza zbog božićnih i novogodišnjih praznika. Ovog vikenda nastavlja se i 42. novogodišnji turnir u malom fudbalu, a raspored mečeva možete da pogledate u povezanoj vesti.
Rezultati i najave nastupa subotičkih sportista

Odbojkašice savladale Kraguj  sa 3:0

Odbojkašice Spartaka maksimalnim rezultatom 3:0 u Kragujevcu savladale su ekipu Kraguja i tako zabeležile svoju sedmu pobedu ove sezone, petu u nizu. Najbolje na terenu bile su Marta Drpa sa 15 odnosno Sofija Medić sa 14 poena. Igračice Spartaka ovim mečom završile su prvi deo sezone, a do kraja godine očekuje ih još četvrtfinale Kupa Srbije protiv Jedinstva u Užicu.

Košarkašice poražene od Vršca

Košarkašice Spartaka u 11. kolu Prve lige, poražene su u četvrtak na domaćem terenu od sastava Vršca rezultatom 73:69. Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je Rada Vidović sa 26 postignutih poena. U poslednjem kolu prvog dela sezone 22. decembra izabranice Blagoja Ivića ugostiće ekipu Crvene zvezde.

Odbojkaši savladali Borac sa 3:2

U dramatičnom meču odbojkaši Spartaka su sinoć tek posle pet setova uspeli da pobede ekipu Borca iz Starčeva. Domaći su poveli sa1:0, a potom su gosti vezali dva sjajna seta. Odluka je pala u petom setu, Spartak je vodio sa 5:3, Borac sa 8:6, da bi domaći dobrim blokom i servisom konačno potvrdili epitet favorita.

Kikbokser Obrad Cvijanović srebrn na Balkanskom prvenstvu u Bugarskoj

Borac Kik boks kluba "Spartak" Obrad Cvijanović kao član reprezentacije srpskog Kung fu wu shu Saveza predstavljao je Srbiju od 12. do 14. decembra u Bugarskoj na Balkanskom prvenstvu u Wu shu sanda borbama. Obrad se takmičio u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji preko 90 kg, i osvojio srebrnu medalju. Inače Obrad je još kao junior pokazao svoj kvalitet na međunarodnim takmičenjima kada je bio prvak Evrope i vicešampion Sveta, a sada nastavlja istim stopama i u seniorskoj konkurenciji.

Plivači Andrej Barna i Jovana Đurić najbolji u 2014. godini

Kao i u svim drugim sportskim organizacijama, na kraju svake kalendarske godine sumiraju se rezultati rada i prave planovi za budućnost. Tako je bilo i u Plivačkom klubu "Spartak" i 16. decembra u Novoj opštini kada je održana Redovna godišnja skupština. Kao značajan pokazatelj rada u protekloj godini istaknut je podatak da je u toku 2014. godine PK "Spartak" nastupio na ukupno 59 takmičenja, u 9 zemalja i ukupno je osvojeno preko 560 medalja. Centaralni događaj ovogodišnje Skupštine, kako i priliči, je bila dodela priznanja najuspešnijim takmičarima ovog kluba. Prigodnim plaketama su nagrađeni svi osvajači medalja na državnim prvenstvima, a to su: Bajus Petra (mlađi pioniri), Evetović Sara (mlađi pioniri), Der Teodora (mlađi pioniri), Kujundžić Iva (mlađi pioniri), Tutić Veljko (mlađi pioniri), Savić Novak (pioniri), Hunjadi David (pioniri) i Hunjadi Filip (kadeti)

Nastavlja se Prvenstvo Mađarske za mlade hokejaše

Selekcije Hokej kluba na ledu Spartak do 12, 14 i 16 godina, na Gradskom klizalištu započeli su juče, a nastavljaju i danas mečeve u okviru Prvenstva Mađarske. Juče je odigran meč sa ekipom Sabolči iz Njiređhaze, dok se danas od 12,30 i u 15 časova sastaju sa ekipom Balu-Te iz Baje.

Dešavanja za vikend

Košarkaši igraju u Vršcu poslednje kolo prvog dela sezone

Košarkaši Spartaka u 11. kolu Prve košarkaške lige Srbije gostuju večeras od 18 časova u Vršcu istoimenoj ekipi. Ovo je ujedno i poslednje kolo prvog dela sezone. Izabranici Predraga Borilovića polusezonu će najverovatnije završiti na petom mestu.

Rukometaši igraju finale Kupa Vojvodine

Iako je superliga završena za ovu godinu rukometaši Spartak Vojput večeras od 18 časova u Novom Sadu igraće još jednu utakmicu, a to je ni manje ni više nego finale Kupa Vojvodine u kojoj će se sastati sa ekipom Jugovića.

Nastavlja se Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Za vikend se nastavlja tradicionalni 42. novogodišnji turnir u malom fudbalu. U subotu program počinje u 12,50 časova i biće odigrano sedam mečeva, dok u nedelju program počinje u 8,10 i trajaće sve do skoro 23 časa. Raspored mečeva za subotu i nedelju možete da pogledate u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1883

Povezana vest

Povezane teme

sport

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.