Komentara: 4
Pregleda: 2665
Foto

Reprezentacija Srbije u veslanju na prijemu kod gradonačelnika

26.08.2015. u 16:49h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i član GV za sport Vjekoslav Ostrogonac, ugostili su danas reprezentaciju Srbije u veslanju, stručni štab i članove saveza.
Reprezentacija Srbije u veslanju na prijemu kod gradonačelnika

Na prijemu gradonačelnik i član gradskog veća poželeli su reprezentativcima puno uspeha na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Francuskoj na jezeru Ogibelet nedaleko od Liona u periodu od 29. avgusta do 6. septembra.

Na predstojećem Svetskom prvenstvu nastupiće rekordnih sedam posada koje će se takmičiti u pet Olimpijskih disciplina i na kom će pokušati da izbore Olimpijsku normu i učešće u Riu 2016. godine.

Boje naše zemlje na šampionatu u Ožibeleu braniće skifovi Dušan Bogičević i Jovana Arsić, dubl skul Marko Marjanović, Andrija Šljukić, dvojac bez kormilara Miloš Vasić, Nenad Beđik, četverac bez kormilara Goran Jagar, Nikola Stojić, Veselin Savić, Radoje Đerić, dvojac sa kormilarom Viktor Pivač, Martin Mačković, kormilar Ilija Bunčić i skif za lake veslače Miloš Stanojević.

Reprezentacija Srbije u veslanju na prijemu kod gradonačelnika

Izvor: RTV City
Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije Ispraćaj Veslačke reprezentacije Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2665

Povezana vest

Povezane teme

veslanje

martin mačković

veslačka reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.