Komentara: 2
Pregleda: 3351

Renoviranje ambulante u MZ "Aleksandrovo"

13.05.2013. u 17:51h
Izvor: RTV Yueco
Do kraja septembra, građani MZ Aleksandrovo dobiće potpuno adaptiranu ambulantu. Za adaptaciju ambulante, Grad je izdvojio sredstva u iznosu od 2 miliona dinara. Predviđena sredstva će biti iskorićena za zamenu dotrajalih prozora, krečenje i rekonstrukciju krova.
Renoviranje ambulante u MZ "Aleksandrovo"

Član GV zadužen za zdravstvo dr Atila Čengeri obišao je danas ambulantu u MZ Aleksandrovo kako bi se u razgovoru sa predstavnicima Doma zdravlja upoznao sa problemima i napravio plan rekonstrukcije.

Ambulatna u MZ Aleksandrovo sa čak 6000 kartona, jedna je od većih u Gradu. U poslednjih deset godina, osim higijenskog krečenja, ova ambulanta nije pretrpela veću adaptaciju.

Uskoro bi trebalo da bude raspisana javna nabavka, pa se predviđa da bi završetak radova mogao biti već krajem septembra. Pored ove ambulante, Grad je za ovu godinu predvideo sredstva i za otvaranje Službe kućnog lečenja u Kumičićevoj ulici, uvođenje parnog grejanja u ambulantu na Trgu žrtava fašizma, kao i nabavku vozila za transportovanje pacijenata sa akutnim infarktom miokarda i druge opreme.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3351
Povezane teme

renoviranje

mesna zajednica aleksandrovo

ambulanta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.